Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος Θεοφάνους: Η ατάκα- φωτιά στο X- Factor: «Είσαι σαν την Τατιάνα Στεφανίδου πριν το μπότοξ»

Το βράδυ της Τετάρτης προβλήθηκαν στον ANT1 οι οντισιόν του X-Factor στην Κύπρο και ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε ένα προκλητικό σχόλιο για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Αφού μία διαγωνιζόμενη παρουσίασε το κομμάτι της, ο Γιώργος Θεοφάνους της είπε: «Είναι τα μάτια σου λίγο τραβηγμένα. Μοιάζεις με την Τατιάνα χωρίς το μπότοξ» είπε φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 η οποία δεν απάντησε. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Θεοφάνους ρώτησε την διαγωνιζόμενη γιατί...
«φόρεσε ένα λουλούδι στο κεφάλι» και η απάντησή της, όπως είπε ο ίδιος, του «θύμισε απαντήσεις της Ευγενίας Μανωλίδου». Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Λεβέντης μπορεί να μην απάντησαν αλλά ο Νίκος Μουρατίδης δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. «Αμάν μωρέ με τις αναφορές σου σε Στεφανίδου και Μανωλίδου» είπε και ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης του απάντησε: «Το λέω μπας και πεις καμιά ατάκα να δικαιολογήσεις το μισθό σου!».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θεοφάνους και η Στεφανίδου έχουν ανοιχτή κόντρα από την περασμένη σεζόν: εκείνος είχε φτάσει στο σημείο να αποκαλύψει ότι η εκείνη είχε μιλήσει υποτιμητικά για την Ελένη Μενεγάκη, όταν της είπε ότι προτιμάει να πάει στο πρωινό του Alpha αντί το "Αξίζει να το δεις".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan