Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Και επίσημα ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ

«Η καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Σ. Αδαμίδης

Η ΑΕΚ μπαίνει και επίσημα σε «Εποχή Χιμένεθ» για τα επόμενα (τουλάχιστον) δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο Πολ Λε Γκεν ήταν θετικός, αλλά ήθελε χρόνο για να δώσει και επίσημα την απάντησή του στην ΑΕΚ. Χρόνο που η ΑΕΚ δεν είχε να του διαθέσει, και έτσι ο Αδαμίδης ενεργοποίησε την προφορική συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Ισπανός...
αναμένεται στην Αθήνα είτε αύριο το απόγευμα είτε την Παρασκευή το πρωί (ψάχνει να βρει πτήσεις αυτήν την ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ) για μόνιμη εγκατάσταση πιάνοντας αμέσως δουλειά. Μαζί του θα φέρει τρεις στενούς του συνεργάτες.

Έναν βοηθό, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή στατιστικολόγο. Η οικονομική συμφωνία ξεπερνά συνολικά το 1 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ περνά ξανά σε ισπανικά χέρια. Ο Σταύρος Αδαμίδης κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ αργά το βράδυ της Τετάρτης, έκανε δηλώσεις για την πρόσληψη Χιμένεθ και μίλησε για το δίλημμα με Λε Γκεν:

«Ξεκινάμε μια νέα εποχή για την ΑΕΚ. Η διοίκηση θα στηρίξει τον νέο προπονητή και το ίδιο ζητάμε από τον κόσμο. Κάναμε την καλύτερη επιλογή και πάρθηκε με γνώμονα μόνο το καλό της ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τους υπόλοιπους προπονητές, ήταν όλοι αξιόλογοι και αυτό έκανε πιο δύσκολη την απόφαση μας.

Είμαστε χαρούμενοι και λαχταρούμε να δουλέψουμε με τον προπονητή, που θα έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Κάναμε δυο χρόνια συμβόλαιο, θέλουμε να δείξει το έργο του και εκτιμώ πως θα το κάνει άμεσα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, δεν έχει τελειώσει τίποτα, μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θα του δώσουμε όλες τις δυνατότητες και τα εχέγγυα για να πετύχει.

Ο κύριος Χιμένεθ και ο κύριος Λε Γκουέν, μας είπαν και οι δύο ναι. Ήταν ένα ευχάριστο δίλημμα να έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο εξαιρετικούς αξιόλογους προπονητές. Και αυτό λέει πολλά για την ομάδα και την προοπτική της. Κάναμε προσεκτικές κινήσεις και μελετήσαμε όλες τις πτυχές του θέματος γι αυτό μας πήρε λίγες μέρες παραπάνω. Συναντηθήκαμε με όλους όσους μας ενδιέφεραν. Ήταν όλοι τους αξιόλογοι. Αλλά ο κύριος Χιμένεθ είναι η πλέον κατάλληλη λύση για την ομάδα μας. Ο πήχης είναι πάντα ψηλά για την ΑΕΚ».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan