Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σαμαράς: "Λέει ψέματα ο Παπανδρέου"

Απάντηση στα "εγκλήματα της ΝΔ" που είπε ο Πρωθυπουργός έδωσε από την Κόρινθο που περιοδεύει ο Πρόεδρος της ΝΔ. "Και τότε έλεγε ψέματα. Και τώρα λέει ψέματα ο κ. Παπανδρέου.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει σε κάθε ευκαιρία να υπενθυμίζει τις προεκλογικές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και το τι έπραξε μόλις άνελαβε την εξουσία.

"Πέρυσι, ο κ. Παπανδρέου μας έλεγε ότι... «λεφτά υπάρχουν» και μετά μας είπε ότι θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Σήμερα, μας λέει ότι, για τα δικά του σφάλματα, φταίει και πάλι η Ν.Δ. Και τότε έλεγε ψέματα. Και τώρα λέει ψέματα. Με μία διαφορά: Ότι τώρα πια τον έχει καταλάβει όλος ο κόσμος"

Ο Πρόεδρος της ΝΔ που περιοδεύει στην πελοπόννησσο κλήθηκε να συγκρίνει τους δύο υποψηφίους τον Δημήτρη Δράκο που στηρίζει η Ρηγίλλης αλλά και έναν πρώην γαλάζιο τον Πέτρο Τατούλή που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ

" Ο ένας είναι αποδεδειγμένα και πετυχημένα αυτοδιοικητικός, ο άλλος είναι πολιτικά μεταλλαγμένος. Ο ένας είναι ο εκπρόσωπος του χώρου της Νέας Δημοκρατίας -αλλά και όχι μόνον- προχωράει και πολύ πέρα και εκφράζει έναν ευρύτατο κόσμο από κάθε πλευρά, γιατί είναι κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός. Ο άλλος είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, που δεν ξέρω καν αν τον θέλει".


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan