Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δίπλα της ο δολοφόνος

Για δολοφονίες δύο γυναικών και τη μανία να μπαίνει σε σπίτια και να κλέβει γυναικεία εσώρουχα είχε πιλότος VIP προσώπων που είχε κάνει πτήση και με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Ένας πιλότος ο οποίος είχε πετάξει και με τη βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου κατηγορούμενος για τη δολοφονία δύο γυναικών.

Ο Ράσελ Γουίλιαμς...
ο οποίος πέταξε κάποτε με τη βασίλισσα αλλά και με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες ήταν πιλότος στη μεγαλύτερη αεροπορική βάση του Καναδά μέχρι που βρέθηκε αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

Ο πιλότος κατηγορείται ότι σκότωσε δύο γυναίκες, ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε άλλες δύο ενώ προέβη σε 82 διαρρήξεις στη διάρκεια των οποίων έκλεψε γυναικεία εσώρουχα.

Η υπόθεση έχει σοκάρει τη χώρα καθώς ο πιλότος σπιλώνει με τη συμπεριφορά του την μέχρι πρότινος high class αεροπορική βάση του Καναδά, ενώ το γεγονός ότι πρωθυπουργοί και άλλα σημαντικά πολιτικά πρόσωπα πέταξαν με έναν δολοφόνο τους προκαλεί ανατριχίλα.

Ο Γουίλιαμς θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου τη Πέμπτη με τη κατηγορία του φόνου σε πρώτο βαθμό της 27χρονης Τζέσικα Λόιντ και της 38χρονης Μαρίας Κομό, οι οποίες πέθαναν δια της ασφυξίας και μιας σωρείας άλλων αδικημάτων εκ των οποίων η διάρρηξη 47 σπιτιών 82 φορές.

"Ήταν ένα σοκ για όλους μας γιατί ήταν ένα υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια καίρια θέση', δήλωσε στέλεχος της αεροπορίας, που παλαιότερα του είχε μάλιστα δώσει και προαγωγή αφού όπως είπε είχε εντυπωσιάσει με τις ηγετικές του ικανότητες.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan