Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος ήξερε πως δεν υπάρχουν λεφτά!!! – αποκάλυψη σοκ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΔΕΝ είναι δικιά μου ανάρτηση

Σοκ για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν προκαλεί το βιβλίο του πρώην σοσιαλοδημοκράτη υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ Στάιμπρουκ, με τον τίτλο «Under Strich» που μόλις εκδόθηκε.

Όπως διαβάζουμε στην on line εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όταν ο κ. Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφωνούσε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι «λεφτά υπάρχουν», γνώριζε πολύ καλά ότι «λεφτά δεν υπάρχουν».

Όπως πληροφορούμαστε από την πιο πάνω εφημερίδα, ο ίδιος ο κ. Στάιμπρουκ, με την ιδιότητά του του Υπουργού των Οικονομικών της Γερμανίας, είχε πει από τον Ιανουάριο του 2009 στον κ. Παπανδρέου για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ιδίως για την κατάσταση του δημοσιονομικού ελλείμματος και μάλιστα ο κ. Παπανδρέου του ζήτησε και συμβουλές για τη μείωση του ελλείμματος. Συνεχίζοντας ο κ. Στάιμπρουκ, λέει ότι, μετά από αυτό, ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι «δεν είναι πλέον σίγουρος αν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές».

Σημειώνει δε η... πιο πάνω εφημερίδα ότι: «Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Γ. Παπανδρέου ήταν ενήμερος για την κατάσταση των ελλειμμάτων στην Ελλάδα, επί κυβέρνησης Ν.Δ., σε σημείο που ταλαντεύτηκε ως προς την επιθυμία του να κερδίσει τις εκλογές. Κι όμως, η συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό ξεχάστηκε γρήγορα. Όπως και οι συμβουλές του. Ίσως γι' αυτό, έπειτα από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι «λεφτά υπάρχουν».

Το βιβλίο αυτό κάνει πλέον το γύρο του κόσμου και όλη η ανθρωπότητα μαθαίνει ότι υπήρξε πολιτική απάτη των Ελλήνων από την πλευρά του κ. Παπανδρέου.

Επομένως, σήμερα ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι ο κ. Παπανδρέου στερείται λαϊκής νομιμοποίησης, αφού απέσπασε λαϊκή εντολή, με ψεύτικο προεκλογικό πρόγραμμα, εξαπατώντας το λαό.

Μετά από αυτή την επίσημη επιβεβαίωση, αυτού που όλοι υποπτευόμασταν και που και ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος είχε επιβεβαιώσει, θα πρέπει ο κ. Παπανδρέου να υποβάλει πάραυτα την παραίτηση της κυβέρνησής του και να θέσει τον εαυτόν του ενώπιον της λαϊκής ετυμηγορίας.
Διαφορετικά θα περιμένουμε να βγάλει ψεύτη τον σοσιαλοδημοκράτη Γερμανό πολιτικό κ. Στάιμπρουκ.

ΣΣ: στέλνει επίσης αδιάβαστο τον Παπακωνσταντίνου γι αυτά που έλεγε χθες προσπαθώντας να απαντήσει στον Σαμαρά.

Το έχει επίσης πρωτοσέλιδο ο Ελεύθερος Τύπος (και το λέμε επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι, δεν είμαστε κομπλεξικοί σαν μερικούς μερικούς)



apneagr.blog

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

file me olo to sevasmo exei dikio o proigoumenos pou antidikis mazi tou . exeis kolisi me ton papandreou k den les na xekoliseis ti kolima exeis faei arage; o antropos aftos kalite na ferei eis peras to pio dyskolo engxeirima pou omio tou den antimetopise allos prothypourgos den xerw an katalabate eimaste se polemo . polemo oikonomiko k oloi prospathoun na mas katasparaxoun . ara den einai wra gia anefthini. thanks kritiki alla gia protaseis pou apo iti diabazw den kanei kanenas

The Alternative Man είπε...

Παπαγαλακι καταντησες... Το κολλημα μου ειναι οτι δεν ανεχομαι να μου λενε ψεμματα και να με κοροιδευουν.. Αντιθετα με σενα.
Νομιζεις οτι ειμαι ο μονος που γραφω για τον ΓΑΠ. Ε τοτε χαιρομαι γιατι μαλλον διαβαζεις μονο το δικο μας μπλογκ και δεν βολταρεις σε ολα τα αλλα μπλογκ.. Γιατι ολοι φιλε αυτα γραφουν και οχι μονο εγω. Αν η αναρτηση μου ηταν ανωνυμη οπως σε αλλα, θα με κατηγορουσες.;
Εγω εδω επιτρεπω τα σχολια και μ'αρεσει να φερνεις αντιθεση... Γιατι δεν γραφεις τα ιδια και σε αλλα μεγαλα μπλογκ. Να δεις οτι αυτα που λες στα ψιλα θα περασουν ιδιε ανωνυμε... Και να θυμασαι, την αντιπαραθεση δεν την ξεκινησα εγω και η αναρτηση δεν ειναι δικια μου. Που να διαβασεις και αυριο για τους 11 μηνες Οκτωβριο σε Οκτωβριο... Και μην το γυρνας τωρα σε γενικοτητες....
Σου δινω βημα αν δεν καταλαβες να πεις τιη γνωμη σου. Δεν σε φιμωνω...

Ανώνυμος είπε...

file protaseis eipame lysh sto problima pou exoume ase to g.a.p xekola ase ti mizeria k ti mirolatria den odigi pouthena

The Alternative Man είπε...

Δεν το ξερεις οτι δεν γινονται προτασεις;;;;
Στο ΔΝΤ εισαι αδερφε, το ξεχασες. Αυτοι κανονιζουν τις αυξησεις σε ΦΠΑ και τις περικοπες. Δεν διαβαζεις καθολου εφημεριδες, μπλογκς, πορταλ;;; Μονο ειδησεις βλεπεις. Λυσεις υπηρχαν πριν ΔΝΤ. Τωρα που δεν εχει δικαιωμα να φυγει η Χωρα απο αυτο, τι προτασεις θες να γινουν. Αφου με παρακολουθεις οπως γραφεις θα ειδες τους ορους του μνημονιου που ανεβασα. Γιατι εφοσον ειδες την αντιπαραθεση που εχω με τον ανωνυμο θα ειδες και αυτη. Δεν γινεται......
Αλλα ξεχασα... νομισα οτι εισαι αλλος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan