Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Διακοπές στα ελληνικά νησιά και χρυσά συμβόλαια περιμένουν τους μεταλλωρύχους

Διακοπές στα ελληνικά νησιά για μία εβδομάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα προσφέρει ελληνική μεταλλευτική εταιρεία, η οποία δεν κατονομάζεται, στους 33 μεταλλωρύχους της Χιλής και στους συγγενείς τους, λίγες ώρες προτού ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. Την είδηση αναφέρουν τα χιλιανά μέσα ενημέρωσης μαζί με έναν καταιγισμό από δεκάδες ανάλογες προσφορές.

Δεκάδες εταιρείες προτείνουν... κάθε είδους συμβόλαια συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο και στους συγγενείς. Προτάσεις για διαφημίσεις ρούχων, μπίρας, μεταλλευτικού εξοπλισμού και χιλιάδες δώρα, από iΡod ως και εσώρουχα για τις συζύγους τους, περιμένουν τους άνδρες μόλις ανασυρθούν στην επιφάνεια.

Τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη προσφέρει στις οικογένειές τους τεράστια ποσά για αποκλειστικές συνεντεύξεις, ενώ οι προτάσεις για εργασία ανέρχονται σε δεκάδες. Μόνο τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας τους μπορεί να αγγίξουν το αστρονομικό ποσό των 500.000 δολαρίων (360.000 ευρώ). Ο χιλιανός μεγιστάνας Λεονάρντο Φάρκας προσέφερε 10.000 δολάρια (7.200 ευρώ) στον καθένα και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δωρεές είναι πιθανό οι 33 άνδρες να μη χρειαστεί να εργαστούν ποτέ ξανά στη ζωή τους.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan