Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Έτρεχε γυμνή με έναν μπαλτά στο χέρι!

Εάν ήταν ταινία θα την έλεγαν «Η γυμνή με το Μπαλτά»… αλλά ήταν πραγματικότητα.

Χθες το πρωί οι κάτοικοι εργατικής πολυκατοικίας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ξύπνησαν ακούγοντας μια νεαρή κοπέλα να βρίζει να φωνάζει και να σπάει ότι βρίσκει μπροστά της μέσα στο διαμέρισμά της.

Τρομαγμένη άνοιξαν τα παράθυρα τους προσπαθώντας να δουν τη γινόταν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Μια νεαρή κοπέλα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία, είχε βγει ολόγυμνη στο μπαλκόνι του διαμερίσματος κρατώντας στο χέρι της ένα μπαλτά......


Μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς αλλά για καλό και για κακό οι άλλοι ένοικοι κάλεσαν την αστυνομία ώστε να την ηρεμήσουν

Όταν έλαβαν την κλήση οι βετεράνοι αστυνομικοί Μαθιού και Γκουέιν από τον ασύρματο θεώρησαν ότι θα είναι άλλη μια επέμβαση ρουτίνας.

Φτάνοντας στην περιοχή πάρκαραν το αστυνομικό τους όχημα και ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο να δουν τι πραγματικά συμβαίνει καθώς η νεαρή ήταν ακόμα έξω στο μπαλκόνι και φώναζε.

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ανέβουν και η κοπέλα, προφανώς υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, τους κυνήγησε και κατάφερε να μαχαιρώσει τον Γκουέιν. Μετά από προσπάθεια την αφόπλισαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
Κάνεις δε γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν να βρίσκεται γυμνή στο μπαλκόνι κρατώντας ένα μπαλτά.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan