Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ένας «υδραυλικός» στην Σεβίλλη;


Σκάουτερ της ισπανικής ομάδας έρχεται στο ΟΑΚΑ για τον Σκόκο
Ο Μανόλο Χιμένεθ τελικά αποδεικνύεται μεγάλος «κράχτης» όσων ποδοσφαιριστών αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, και δη στην ΑΕΚ. Έρχεται η Σεβίλλη να δει τον Σκόκο.

Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους τους σκάουτερ των ισπανικών ομάδων. Τουναντίον. Επομένως, στο ντέρμπι με τον Πανθηναϊκό θα βρίσκεται άνθρωπος της Σεβίλλης για να παρακολουθήσει τον «υδραυλικό» από την αργεντινή.
Όμως, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα, ο Σκόκο δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους ισπανούς. Μάλιστα, ο Χιμένεθ φέρεται να έχει μιλήσει με φίλο του μάνατζερ – ο οποίος πιθανώς να βρίσκεται στον αποψινό αγώνα με την Αντερλεχτ – και να του έχει στείλει το εξής μήνυμα: «Υπάρχουν παίκτες στην ΑΕΚ που μπορούν να παίξουν στην Ισπανία, έλα και θα δεις…»

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, δεν είναι μόνο η Σεβίλλη που ενδιαφέρεται για τον Νάτσο Σκόκο, αλλά και άλλες ομάδες της πριμέρα. Επίσης, ο Σκόκο δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρει τους συλλόγους από την Ιβηρική. Πηγές αναφέρουν ότι ο αργεντινός είναι πρώτος στη λίστα, όμως ακολουθεί ο Τζιμπούρ, ο Μανωλάς, αλλά και ο ανεβασμένος Μάκος.


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan