Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το Medal of Honor φτανει το 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Το Medal of Honor φτανει το 1.5 εκατομμύριο πωλήσεις http://24wro.b

Η ΕΑ επιβραβεύει τις πωλήσεις του νέου FPS της με ένα νέο multiplayer addon.

Παρά τα όχι και τόσο ενθαρρυντικά reviews, η ΕΑ ανακοίνωσε ότι η πρόσφατη κυκλοφορία του παιχνιδιού Medal of Honor έχει πουλήσει πάνω από 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως τις πρώτες πέντε μέρες της κυκλοφορίας.

Το Medal of Honor κυριάρχησε σε πωλήσεις στην Αγγλία τις δύο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του στα ράφια των καταστημάτων. Το παιχνίδι προκάλεσε ακόμα και έντονη διαμάχη στην χώρα, διότι η υπουργός άμυνας ζήτησε την απαγόρευση του. Ο λόγος ήταν ότι το multiplayer mode του παιχνιδιού θα έδινε την δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν ως Ταλιμπάν. Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που η ΕΑ αναγκάστηκε να μετονομάσει το συγκεκριμένο mode σε Opposing Force.
Οι πωλήσεις του παιχνιδιού έχουν αποφέρει μέχρι στιγμής...

κέρδη 100 εκατομμυρίων δολαρίων και γι’ αυτό η ΕΑ έχει πρόθεση να δώσει στους κατόχους των Χbox 360 και PS3, οι οποίοι έχουν το Online Pass, την δυνατότητα να κατεβάσουν ένα νέο multiplayer mode με την ονομασία Clean Sweep από τις 2 Νοεμβρίου. Το Clean Sweep θα είναι ένα team-based elimination mode όπου θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε σε 2 καινούργιους χάρτες (Bagram Hangar and Kyber Caves), καθώς και σε δύο χάρτες οι οποίοι έχουν ξανασχεδιαστεί (Diwagal Camp and Kabul City Ruins).

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν το Clean Sweep θα γίνει διαθέσιμο στους κατόχους του παιχνιδιού σε PC.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan