Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Βγαίνει στην αγορά η ταμπλέτα της Samsung

Ο ανταγωνισμός για το iPad αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά αφού η Verizon, ο μεγαλύτερος προμηθευτής κινητών τηλεφώνων στις ΗΠΑ γνωστοποίησε ότι από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει να πουλά την ταμπλέτα της Samsung, η οποία θα φέρει το εμπορικό όνομα Galaxy Tab.

Το Galaxy Tab, με οθόνη 7 ιντσών στην λογική του Playbook που έχει παρουσιάσει η εταιρεία RIM, γνωστή για το κινητό Blackberry, θα βγει στην αμερικανική αγορά στις 11 Νοεμβρίου, με τιμή 599,99 δολάρια, δηλαδή 435 ευρώ περίπου, ενώ θα χρησιμοποιεί το Android, το λειτουργικό σύστημα της Apple.

H τιμή του Galaxy Tab θα είναι κατά 30 δολάρια χαμηλότερη σε σχέση με εκείνη στην οποία η Verizon θα ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου να διακινεί στις αμερικανικές αλυσίδες το iPad, το οποίο θα πουλά μαζί με φορητή σύνδεση Wi Fi.....


Η εταιρεία επικεντρώνει ιδιαίτερα στην προσπάθεια αύξησης των εσόδων μέσω των δεδομένων που δημιουργούνται από την πρόσβαση πολιτών στο Διαδίκτυο. Θα ξεκινήσει, μάλιστα, η Verizon με χρέωση 20 δολαρίων για δεδομένα 1 gigabyte τον μήνα μέσω του Galaxy Tab.

Την ταμπλέτα της Samsung έχουν γνωστοποιήσει ότι θα διακινήσουν στην αμερικανική αγορά τόσο η ΑΤ&Τα, μεγάλη ανταγωνίστρια της Verizon, όσο και εταιρείες όπως η Sprint Nextel και η T-Mobile USA.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan