Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τα χαφ πρέπει να είναι εργάτες


Στο ο-ο έμεινε ο Παναθηναϊκός με την Ρούμπιν Καζάν.  Μπορούσαν τη νίκη οι πράσινοι, που είχαν ένα εξαιρετικό τελευταίο 20λεπτο. Οι αλλαγές στα χαφ απέδωσαν, Κατσουράνης και Καραγκούνης πέρασαν εκτός γηπέδου με τον Πλεσί και τον Χριστοδουλόπουλο να περνούν στο παιχνίδι. Ο Γάλλος πήγε στον άξονα των χαφ, μαζί με τον Σιμάο και τον Μαρίνο, ο Γκαρσία δεξί εξτρέμ και ο Λάζαρος αριστερό.
Παρά τις κινήσεις του Κοζανίτη τεχνικού ο Σισέ εξακολουθούσε να είναι σαν την…
καλαμιά στον κάμπο. Δεν υπήρχε κανείς να παίξει κοντά του και να του δώσει στήριγμα. Στο 77′ ο Νιόπλιας αντικατέστησε τον Μαρίνο με τον Χάρη Μαυρία στο ντεμπούτο του πιτσιρικά με την πράσινη φανέλα. Ο μικρός (δεν έχει κλείσει τα 17) πέρασε δεξιά, ο Γκαρσία επέστρεψε αριστερά και ο Χριστουδουλόπουλος πίσω από τον Σισέ.
Με τις αλλαγές, ο Παναθηναϊκός έγινε σαφώς πιο απειλητικός και έκλεισε όπως θα μπορούσε να κάνει πολύ πιο νωρίς την Ρουμπίν στα καρέ της. Από το 75′ μέχρι το 95′ οι «πράσινοι» και με το… σπρώξιμο του κόσμου προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Όλο το παιχνίδι η φάση στο τέλος, όπου ο Βύντρα στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στο πλεκτό. Οριακή η φάση του γκολ του Σισσέ. Μπορούσε και να μη δοθεί το οφσάιντ. Η τροφοδότηση του Τζιμπρίλ γινόταν  συνέχεια με σέντρες προς το κεφάλι του και αν δεν έπαθε αυχενικό θα είναι θαύμα. Μόλις, όμως, ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τρία αμυντικά χαφ, και πέρασε ο Λάζαρος κοντά του ξεκίνησε η… τρικυμία στην άμυνα των Ρώσων.
Ο Παναθηναϊκός αυτή την Ρουμπίν την είχε. Πλέον με έναν πόντο στο τέλος του πρώτου γύρου και με την Κοπεγχάγη στους 6 οι «πράσινοι» κυνηγούν χίμαιρες για να περάσουν. O εφικτός στόχος πλέον είναι η τρίτη θέση και η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας, μέσω Europa League.
Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Ίντερ-Τότεναμ 4-3 και Τβέντε-Β. Βρέμης 1-1 σημειώσατε Χ. Λυόν-Μπενφίκα 2-0 και Σάλκε-Χάποελ Τελ Αβίβ 3-1 με σούπερ Ραούλ, Μάντσεστερ- Μπούρσασπορ 1-0  και οι Ρέιντζερς 1-1 με τη Βαλένθια. Τέλος η Μπαρτσελόνα με …νεκρά και 2 γκολ του Μέσι νίκησε 2-0 την Κοπεγχάγη.
antinews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan