Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Χιμένεθ: «Είδα πίστη ότι μπορούμε»

Χιμένεθ: «Είδα πίστη ότι μπορούμε»




Είπε ότι δεν έχει μαγικό ραβδάκι και το επανέλαβε μετά το 4-0 της ΑΕΚ επί του Άρη, αν και η Ένωση ήταν όντως μεταμορφωμένη. Ο λόγος για τον Μανόλο Χιμένεθ.
«Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι, το επαναλαμβάνω αυτό. Αυτή η νίκη ήρθε χάρη στα παιδιά και στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Είδα πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ με το τέλος του ματς.


Καφές: «Οδηγός αυτό το ματς»
Στη σημασία αυτής της νίκης, για την ΑΕΚ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Παντελής Καφές, που ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Ένωση.


«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση. Αυτό το ματς πρέπει να γίνει οδηγός μας. Πρέπει να διατηρήσουμε τα θετικά στοιχεία μας. Είχαμε κατοχή μπάλας, υπομονή στο παιχνίδι μας, ομαδικότητα και τύχη. Αν συνεχίσουμε έτσι και με ταπεινότητα θα καταφέρουμε πράγματα. Σήμερα ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε προβλήματα. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία που ξεκινούσε από τον επιθετικό και τελείωνε στον τερματοφύλακα μας. Δεν έκανε ο Αρης κλασική ευκαιρία σε μία πολύ δύσκολη έδρα και με επιθετικογενείς παίκτες. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και στο απίστευτο γκολ του Νάτσο τελείωσε το ματς.


Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε για το πώς θέλει να παίζει. Πρέπει να δουλέψουμε με κάτω το κεφάλι. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς, όπως σήμερα το ίδιο και την Πέμπτη. Θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλους στόχους».


Νάτσο Σκόκο: «Δεν ήταν ο Αρης κακός. Αυτοί προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είναι μια μεγάλη νίκη και αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια».


Κώστας Μανωλάς: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη νίκη σήμερα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan