Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: Ο πρώην εραστής, τη φέσωσε με 18.000€!


  Της πουλούσε για χρόνια παραμύθια, αλλά εκείνη αποδείχθηκε υποψιασμένη...
 
Πρωταγωνιστής ένας υπάλληλος της ΥΠΑ, παντρεμένος με δύο παιδιά, που διατηρούσε για 16 χρόνια, παράνομη σχέση με υπάλληλο του πρώην ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με το dete.gr, o άνδρας διανυχτέρευε πολλά βράδια στο σπίτι της ερωμένης του ενώ είχαν και κοινό τραπεζικό λογαριασμό και ζούσαν σαν κανονικό ζευγάρι, όπως επισημαίνεται και στη δικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης.


Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής, η γυναίκα πολλές φορές βοηθούσε τον σύντροφό της με χρηματικά ποσά καλύπτοντας τις δαπάνες του, αφού είχε «διπλές υποχρεώσεις». Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι και το καλοκαίρι του 2005, η άτυχη γυναίκα πήρε τρία διαφορετικά δάνεια, συνολικού ύψους 18.000 ευρώ.

Ο φίλος της, όμως, αφού πήρε τα χρήματα και κάλυψε τις επείγουσες οικονομικές του υποχρεώσεις, έκανε την εξόφληση... στα λόγια! Το «θύμα» κατέθεσε αγωγή σε βάρος του. Τελικά, το Εφετείο Θεσσαλονίκης εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του έκανε δεκτή την αίτηση της γυναίκας και υποχρέωσε τον πρώην εραστή της, να της επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε.
 newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan