Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο πίνακας πολύ γνωστού ηθοποιού...




Ο διάσημος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι νεανικές του πόζες θα γίνονταν πρωτοσέλιδο σχεδόν 60 χρόνια μετά...

Πριν ξεκινήσει την καριέρα του ως ηθοποιός και κερδίσει διεθνή φήμη και αναγνώριση με το ταλέντο και τη γοητεία του, ο Sean Connery εργαζόταν ως μοντέλο σε σχολές καλών τεχνών.

Πολλοί φαίνεται ότι απαθανάτισαν τα κάλλη του με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα. Ο διάσημος ηθοποιός μάλλον δεν φανταζόταν πως σχεδόν 60 χρόνια μετά, οι νεανικές του πόζες θα γίνονταν πρωτοσέλιδο...

Συγκεκριμένα, ένας πίνακας που φιλοτεχνήθηκε τη δεκαετία του ΄50, απεικονίζει τον μετέπειτα James Bond με ένα μαύρο στρινγκ. Ο πίνακας βρέθηκε τυχαία και θα δοθεί σε δημοπρασία... ενώ δεν είναι ο πρώτος που αποκαλύπτεται!



Δημιουργός του έργου είναι ο Robert Webster -γνωστός ως Rab. Ο σύζυγος της ανηψιάς του ζωγράφου, Nick Bihel δήλωσε στην εφημερίδα Sun: "Διάφορα πορτραίτα του Connery έχουν περιέλθει στην οικογένεια μας".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μετά τον θάνατο του Webster σε ηλικία 83 ετών τον προηγούμενο μήνα, οι οικείοι του βρήκαν περίπου 50 πίνακές του που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ, μεταξύ των οποίων και αυτός με τον James Bond που φορά το σέξι εσώρουχο.
 
Το 2007 είχε έρθει στο φως ακόμα ένας πίνακας του Sean Connery στον οποίο απεικονιζόταν με γκρι εσώρουχο. Αυτός είχε φιλοτεχνηθεί το 1952 από τον Al Fairweather, κατά την φοίτησή του στην σχολή Edinburgh College of Art.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan