Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Κατσέλη: "Η περαίωση έτσι όπως έγινε ήταν λάθος"


Κατσέλη: "Η περαίωση έτσι όπως έγινε ήταν λάθος"


Στο ΠΑΣΟΚ ρίχνει, εμμέσως πλην σαφώς, τις ευθύνες για τα αποτελέσματα των εκλογών, η υπουργός Εργασίας, Λ. Κατσέλη.
Η κ. Κατσέλη δήλωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ant1, ότι ο τρόπος που εφαρμόστηκε η περαίωση ήταν λάθος και στον χειρισμό αυτόν βασίστηκε η αποχή.
«Εάν δώσουμε -σε όσους απείχαν ή ψήφισαν λευκό- το μήνυμα ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα διαπραγματευθούμε με σθένος αυτά που μπορούμε να διαπραγματευθούμε, ότι θα υλοποιήσουμε με ακόμα γρηγορότερους ρυθμούς αυτά που μπορούμε για να έχουμε μια άλλη οικονομία, και να μη κάνουμε γκάφες, σαν και αυτές που έχουμε κάνει, πιστεύω ότι αυτό τον κόσμο θα τον έχουμε πάντοτε δίπλα μας», είπε και πάνω που αναρωτιόμασταν σε ποιον «στέλνει το μήνυμα» πρόσθεσε: « Η περαίωση έτσι όπως έγινε ήταν λάθος. Όχι η περαίωση ως περαίωση, αλλά ο τρόπος εφαρμογής (...) Άρα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ πως εφαρμόζουμε πολιτικές»...

Τέλος, η κ. Κατσέλη παραδέχτηκε ότι μεγάλο τμήμα αυτών που απείχαν από τις εκλογές είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. «Σε αυτές τις εκλογές ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της αποχής ή και του λευκού ήταν και παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Ψηφοφόροι οι οποίοι πριν ένα χρόνο είχαν ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ και τώρα ήθελαν να στείλουν τη διαμαρτυρία τους αλλά και τη στήριξή τους στην κυβέρνηση. Αυτός ο κόσμος δεν ήθελε να αλλάξει η κυβέρνηση, δεν ήθελαν να υπάρξουν εκλογές, είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό αυτού του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.
star.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan