Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ανθρώπινη Πόλη: Καταγγελία για την επίσκεψη ΓΑΠ στο Ηράκλειο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το Σάββατο το πρωί και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στο Ηράκλειο, μέλος της ομάδας νέων της Ανθρώπινης Πόλης δέχθηκε επίθεση από την προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού.
Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Στ. φοιτητής Χημικού ενώ ο πρωθυπουργός επισκεπτόταν τα εκλογικά γραφεία του κ. Κουράκη και του κ. Αρναουτάκη, φώναξε «Κύριε Παπανδρέου έχω 70 λεπτά στην τσέπη μου». Με αυτόν τον τρόπο, ο νεαρός διακωμώδησε την προ μηνών προτροπή του πρωθυπουργού «να δώσουν οι πολίτες και τον 14ο μισθό τους για να σώσουν τη χώρα»...
Οι μπράβοι-τραμπούκοι του πρωθυπουργού που τον συνόδευαν και που μάλλον τον προστατεύουν από τον «εχθρό – λαό» σε κάθε περιοδεία του ανά την Ελλάδα, επιτέθηκαν στο φοιτητή με  μένος!  Βρισιές, κλωτσιές και φίμωμα του στόματος. Πολίτες που παρακολούθησαν το περιστατικό «φυγάδευσαν» το φοιτητή και είναι ευτύχημα το ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το γεγονός καταγράφηκε και από τα μέσα που κάλυπταν την περιοδεία του πρωθυπουργού.
Δεν μας εκπλήσσει αυτή η αντιμετώπιση! Αυτή είναι η δημοκρατία της τρόικας! Πρωθυπουργοί να φυλάγονται από τους εργαζόμενους στη «Βοήθεια στο Σπίτι» και από νεολαίους!
Ως «Ανθρώπινη Πόλη» καταδικάζουμε απερίφραστα τον προπηλακισμό και τη βάναυση συμπεριφορά απέναντι στο φοιτητή, μέλος της νεολαίας της «Ανθρώπινης Πόλης».
Πιστεύουμε ότι το στοιχείο του σαρκασμού είναι απόλυτα θεμιτό και  επιβεβλημένο στην πολιτική και στη δημοκρατία. Όταν ο σαρκασμός αλλά και η διαμαρτυρία γίνονται δεκτά με «τραμπουκισμούς» τότε τίθεται υπό αμφισβήτηση το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού Ανθρώπινη Πόλη
Σάββατο 6/11/2010
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan