Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο καβγάς που «έφαγε» τον Λέτο

Οι κακές σχέσεις με τον Αντωνίου και τον Νιόπλια έχουν στείλει στην «καραντίνα» τον Σεμπάστιαν Λέτο, που παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει.
Η τύχη του Σεμπάστιαν Λέτο αγνοείται από τις 2 Οκτωβρίου και το επεισόδιο με το μπουκάλι στην αλλαγή του από τον Μαρίνο (στο 63’ της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη). Η «Real sports» στο σημερινό της φύλλο αποκαλύπτει ότι ο λόγος που ο Αργεντινός είναι… ξεχασμένος, είναι ένας άλλος καβγάς.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές της εφημερίδας, ο Λέτο ήρθε σε ευθεία ρήξη με τον Κώστα Αντωνίου μετά την ήττα (0-2) από την Κοπεγχάγη. Οι δύο άνδρες....
αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια της ομάδας λόγω της απόδοσης του παίκτη. Ένα έντονο επεισόδιο, στο οποίο ενεπλάκη και ο Τζιμπρίλ Σισέ με σκοπό να κατευνάσει τα πνεύματα.
Το σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για «δήθεν υγρό» στο γόνατο του ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας την απορία γιατί «επί έναν ολόκληρο μήνα δεν υπήρχε απόφαση για την αφαίρεση του δήθεν υγρού». Θα μπορούσε να είχε μπει στο χειρουργείο ο αριστεροπόδαρος άσος του «τριφυλλιού» και να είχε κάνει καθαρισμό. Γιατί να περάσει τόσος χρόνος ανεκμετάλλευτος; Τα προβλήματα που δημιουργεί πάντως ο Λέτο δεν φαίνεται να του βγαίνουν σε καλό, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, αφού η ιστορία έδειξε ότι «ουδείς αναντικατάστατος» και αν δεν κοιτάξει και μόνος του το μέλλον του, τότε θα χάσει κάθε ελπίδα για να ξαναπάρει φανέλα βασικού στους «πράσινους».

gazzetta

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan