Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πώς βλέπει τις εκλογές το anti-ntp

Anti-ntp:Για εμάς η νοθεία είναι πολύ σίγουρη!!!


Δεν κοιτάω αν το ΠΑΣΟΚ καταποντίστηκε όπως λένε και τέτοια συναφή.Κοιτάω τα αποτελέσματα στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Αττικής με 3.000.000 εγεγραμμένος όπου πρώτος είναι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο Σγουρός έστω και με το πενιχρό 24%,το οποίο όμως δίνει διαφορά 4% απο τη ΝΔ και 8% απο το κίνημα λαικής αγανάκτησης του Δημαρά.
Ρωτάω λοιπόν;που είναι όλη αυτή η λαική οργή για το μνημόνιο;Που είναι όλοι οι θιγόμενοι και οι αγανακτούντες;Πως είναι δυνατόν ο Σγουρός να βγαίνει πρώτος και με διαφορά;
Αυτοί που τον ψήφισαν δεν θίχτηκαν απο το μνημόνιο;είναι πολίτες άλλης κοινωνίας;
Άρα κατ'εμέ δυο τινά συμβαίνουν:Είτε ο κόσμος είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ μα τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ στο μυαλό, σε βαθμό ΟΞΕΙΑΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ που τόλμησε να ψηφίσει Σγουρό είτε κάποιοι ΝΟΘΕΥΣΑΝ το εκλογικό αποτέλεσμα.
Τι δεν γίνονται νοθείες;;Ρώτηστε ενα χάκερ να δείτε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να παρέμβει και να πειράξει τα αποτελέσματα.Ρωτήστε και αυτούς που το 2000 στις πρώτες ΚΡΙΣΙΜΕΣ εκλογές(διότι μετά επήλθε η λαίλαπα Σημίτη)άλλαξαν το εκλογικό αποτέλεσμα και παρέδωσαν στον Σημίτη την εξουσία υποσχόμενοι στον Καραμανλή οτι αν βγάλει το σκασμό θα γίνει πρωθυπουργός.
Οπότε και τώρα δεν αποκλείω προκειμένου να αποφύγουμε τη λαίλαπα της ακυβερνησίας μέσω των πρόωρων εκλογών κάποιοι να πέταξαν έξω τον Δημαρά νοθεύοντας το αποτέλεσμα.
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη σε μια απο τις 2 ερμηνείες του εκλογικού αποτελέσματος.Ίσως όταν πέσει ο κουρνιαχτός τα πράγματα να γίνουν πιο ξεκάθαρα.Μέχρι τότε ελπίζω να ισχύει η νοθεία και όχι η ηλιθιότητα διότι το πρώτο να καταπολεμηθεί το δεύτερο όπως είπε και ο Αινστάιν όχι...
anti-ntp

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan