Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Συλλογή με 6.788 κουτάκια μπίρας!

Ο Nick West είναι ένας 51χρονος τραπεζίτης από το Clevendon και έχει περάσει τα τελευταία 35 του χρόνια συλλέγοντας κουτάκια μπίρας. Ο τραπεζίτης ξεκίνησε τη συλλογή του όταν ήταν μόλις 16 ετών και πλέον η συλλογή του αριθμεί 6.788 κουτάκια μπίρας! Η σύζυγός του Dorothy, του είχε αγοράσει ως δώρο, ένα βιβλίο σχετικό με τη συλλογή από κουτάκια μπίρας, μην ξέροντας ότι ο σύζυγός της θα περάσει τα επόμενα 35 χρόνια συλλέγοντας κουτάκια και τώρα το μετανιώνει!

Ο Nick έγινε φανατικός συλλέκτης όλων των ειδών κουτιά μπύρας και σε λίγο διάστημα το ζευγάρι αναγκάστηκε να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, ένα που θα είναι αρκετά μεγάλο για τη συνεχώς αυξανόμενη συλλογή του. Η Dorothy δεν εγκρίνει το χόμπι του συζύγου της, καθώς ο Νικ ξοδεύει μεγάλα ποσά χρημάτων για παλιά κουτάκια μπίρας, όπως τα 1.975 δολάρια για ένα από τα πρώτα κουτιά που κυκλοφόρησε στη Βρετανία!
Ο Nick συνήθως πίνει τις μπίρες προτού τοποθετήσει τα κουτάκια στη συλλογή του, μόνο που δεν τα ανοίγει με τον συνηθισμένο τρόπο. Ανοίγει δυο τρύπες στο κάτω μέρος του κουτιού αδειάζει το περιεχόμενο και στη συνέχεια προσθέτει το κουτάκι στη συλλογή!
dailymail.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan