Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πορνοστάρ με άγχη στη δουλειά

Η κρίση έχει στριμώξει στους πορνοστάρ καθώς οι εταιρίες παραγωγής πιέζουν για γρήγορες επιδόσεις προκειμένου να τελειώσουν γρήγορα τις σκηνές...

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και την βιομηχανία Πορνό στο Λος Αντζελες .Έτσι οι διαφορές παραγωγές ταινιών για να προσλάβουν κάποιους πορνό σταρ δεν εξετάζουν πλέον μόνο τα τυπικά προσόντα, αν γραφεις καλά στην κάμερα, αν  έχεις τα σωματικά προσόντα, αν έχεις καλλιτεχνικό στήσιμο αλλά προσπαθούν πλέον να μειώσουν το κόστος μέσω ελαστικών μορφών εργασίας...

Έτσι στις ΗΠΑ έχει  γίνει μόδα το παρτ-τάιμ πορνό σταρ. Νεαρά ζευγάρια περνάνε  από κάστινγκ για να γυρίσουν σκηνές πορνό, ενώ πληρώνονται με την ώρα καθώς τα στούντιο τους ζητούν να γυρίσουν μια σκηνή το πολύ μέσα σε ένα τετράωρο.
Την δυσκολία του να είσαι πορνό σταρ αυτή την εποχή της κρίσης μας παρουσιάζουν οι 19χρονη Τζένι  και Τζόνι Coxxx  οι οποίοι στο ελεύθερό τους χρόνο παίρνουν μέρος σε αισθησιακές ταινίες άλλες φορές σαν πρωταγωνιστές και άλλες σαν κομπάρσοι.
Ο Τζόνι χαρακτηρίζει τη δουλεία πάρα πολύ αγχωτική. "Πρέπει μέσα σε πολύ λίγη ώρα να συγκεντρωθείς και να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις σεξ με το μαχαίρι στο λαιμό."
Η σύντροφός του ήταν πιο περιγραφική "Μια μέρα έχασα από το άγχος μου το σουτιέν μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Στις αρχές απολάμβανα αυτή τη δουλειά τώρα απλά την κάνω για ένα μεροκάματο."
Το ζευγάρι είχε μπει στη βιομηχανία για κάποια έξτρα χρήματα. Οι δύσκολες συνθήκες εργασία μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε πλέον το δράμα ενός πορνό σταρ.
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan