Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σεξουαλικά βοηθήματα σε νοσοκομείο

Σεξουαλικά βοηθήματα και ηχητικά ντοκουμέντα με ερωτικό περιεχόμενο, βρέθηκαν στο γραφείο γιατρών μεγάλου Αθηναϊκού νοσοκομείου.
Το γεγονός προκάλεσε την οργή του διοικητή του νοσοκομείου που εδώ και λίγες μέρες κάνει έρευνα για να καταλήξει στο ποιοί από τους γιατρούς έβαλαν σε κίνδυνο το όνομα του νοσοκομείου, δημιουργώντας προβλήματα και στη λειτουργία του, αφού το θέμα συζητείται διαρκώς ακόμη και στους διαδρόμους. 
Το προηγούμενο Σάββατο δύο καθαρίστριες είχαν μπει στο γραφείο των γιατρών για να καθαρίσουν, αφού είχε τελειώσει η εφημερία τους....

Μία από τις καθαρίστριες βρήκε για πρώτη φορά ανοιχτό ένα ντουλάπι που συνήθως ήταν κλειδωμένο και εκεί αντίκρισε σεξουαλικά βοηθήματα και ένα mp3 .
Το ηχητικό ντοκουμέντο ήταν φωτιά αφού γνώριμες φωνές συνομιλούσαν κατά τη διάρκεια ερωτικών πράξεων, σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγραφεί στο mp3. Μέσα σε ένα κουτί μάλιστα βρέθηκαν και τολμηρά γυναικεία εσώρουχα αλλά και μία κασέτα μικροκάμερας που προφανώς θα περιείχε σκηνές από τα όργια που σύμφωνα με τα ευρήματα θα είχαν καταγραφεί.
Οι δύο καθαρίστριες θεώρησαν καλό να ενημερώσουν το γραφείο του διοικητή για τα όσα βρήκαν και όχι να αποκρύψουν το περιστατικό.
Από την ώρα εκείνη ο διοικητής ερευνά το θέμα έχοντας αποδείξεις τα ευρήματα και κυρίως την κασέτα που προδίδει τα πρόσωπα και τις πράξεις που έπαιρναν μέρος στα όργια που από ότι φαίνεται γινόταν κατά τη διάρκεια της εφημερίας ή ίσως σε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές μέσα στο νοσοκομείο.
newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan