Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μοϊσές: «Εδώ… σκοτώνουν»!

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για το που βρίσκεται παρουσιάστηκε ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ''AS''.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, σε ερώτηση για το αν αντιλαμβάνεται ότι παίζει σε μία μεγάλη ομάδα, απάντησε: «Απόλυτα!

Από τις εγκαταστάσεις, από την πολιορκία του Τύπου, από τη διάθεση που έχουν οι φίλαθλοι να μετακινούνται και να ακολουθούν την ομάδα
»!

Δεν παρέλειψε να τονίσει δε, ότι στην Ελλάδα «σκοτώνουν για τη νίκη»!

Αισθάνεσαι ότι έχεις ενταχθεί πλήρως στη νέα σου ζωή στην Αθήνα;


«Αναμφίβολα. Η Ελλάδα είναι μία πολύ ευχάριστη χώρα για να ζεις, στην οποία όλα γίνονται πιο εύκολα και με φιλοξενία. Η ομάδα, οι συμπαίκτες, η πόλη, η ατελείωτη ιστορία της... Όλα είναι θετικά, για να εκμεταλλευτώ αυτή την περιπέτεια που μου παρουσιάζεται».

Θα το πίστευες αυτό αν στο έλεγαν πριν από ένα χρόνο;

«Απίθανο να το φανταστώ. Τα κομμάτια άρχισαν να μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους το καλοκαίρι, περίοδο κατά την οποία σκεφτόμουν μόνο την Εσπανιόλ. Ωστόσο, πέρασε το τρένο και αποφάσισα να ανέβω σ' αυτό».

Με τον Βαλβέρδε εκ νέου, ο οποίος έχει τα ηνία του Ολυμπιακού...

«Ένας προπονητής που τον θέλουν πολύ εδώ. Εχει να επιδείξει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο και οι οπαδοί της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αντιλαμβάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μία μεγάλη ομάδα;

«Απόλυτα! Από τις εγκαταστάσεις, από την πολιορκία του Τύπου, από τη διάθεση που έχουν οι φίλαθλοι να μετακινούνται και να ακολουθούν την ομάδα».

Πώς αξιολογείς την αλλαγή;

«Αυτές οι περιπέτειες πάντα σου ανοίγουν το μυαλό και γίνεσαι πιο ανεκτικός με όλα. Πριν από λίγες ημέρες ήμουν στη Βαρκελώνη και αντιλήφθηκα τις αλλαγές στην κουλτούρα, στον τρόπο που ενεργούν οι άνθρωποι. Τότε κατάλαβα ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι έχουν χρόνο για να καθίσουν ήρεμα και να πιουν έναν καφέ αβίαστα. Μιλούν, συζητούν, ξέρουν πώς να απολαύσουν τον χρόνο τους».

Σου φαίνεται περίεργο να είσαι πρωτοπόρος σε ένα πρωτάθλημα;

«Όχι. Ξέρεις ότι έχεις πίεση να κερδίσεις παιχνίδια και ότι είναι σκληρή η μέρα που φέρνεις ισοπαλία ή χάνεις. Εδώ σκοτώνουν για τη νίκη!».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης
Πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan