Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ταλέντο στα χείλη

Εάν πιστεύετε ότι είναι τα μάτια που κοιτούν οι άντρες σε μία γυναίκα, γράψτε λάθος. Είναι άλλο αυτό που συγκεντρώνει το βλέμμα και δεν είναι παράξενο γιατί...

Έαν θέλετε να τραβήξετε πάνω σας τα ανδρικά βλέμματα ξεχάστε τα πεταρίσματα των ματιών ή μια εντυπωσιακή κουπ. Οι ερευνητές μίλησαν, οι άνδρες προσέχουν τα χείλη μας.
Έτσι θα παραφράσω το γνωστό άσμα και θα πω γδύσου πρόχειρα και.. βάλε το κραγιόν σου, και άμα είναι και κόκκινο τόσο το καλύτερο.
Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι στα πρώτα δέκα δεύτερα μιας πρώτης γνωριμίας με μια γυναίκα οι άνδρες αφιερώνουν πάνω από τον μισό χρόνο χαζεύοντας τα χείλη...

Μάλιστα αν αυτά είναι βαμμένα με ροζ κραγιόν ο χρόνος αγγίζει τα 6,7 δευτερόλεπτα ενώ αν είναι κόκκινα τα 7,3.
Την εν λόγω έρευνα διεξήγαγαν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, οι οποίοι παρακολούθησαν τη συμπεριφορά 50 ανδρών και πως αυτοί αντιδρούσαν στη θέα διαφορετικών γυναικών.
Όταν λοιπόν οι γυναίκες φορούσαν κραγιόν οι άνδρες τις κοίταγαν για περίπου 7 δευτερόλεπτα ενώ λιγότερο χρόνο αφιέρωναν για να τις κοιτάξουν στα μάτια ή να δουν το χτένισμά της.
Μάλιστα όσες γυναίκες δε φορούσαν κραγιόν δεν τραβούσαν και τόσο την προσοχή των ανδρών αφού εκείνοι αφιέρωναν μόνο 2.2 δευτερόλεπτα στα χείλη τους και αντ’ αυτού επικεντρωνόντουσαν στα μάτια και στη μύτη.
Μάλιστα, τα σαρκώδη χείλη ήταν το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του προσώπου των γυναικών αν και το ποσοστό χτύπησε κόκκινο όταν οι γυναίκες φορούσαν  κραγιόν (πάνω από 40%).
"Αυτή η μελέτη αποδεικνύει ότι τα χείλη είναι το πιο αισθησιακό μέρος του γυναικείου σώματος και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη σεξουαλική έλξη", ανέφερε ο επικεφαλής Τζεόφ Μπίτι.
Γενικά, η έρευνα υποδεικνύει ότι τα κόκκινα χείλη και η αντιληπτή ελκυστικότητα είναι  άρρηκτα συνδεδεμένα, με το κόκκινο κραγιόν να αποδεικνύει ότι  είναι πόλος έλξης των ανδρών.
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan