Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Τσιμιτσέλης τίναξε την μπάνκα της Βαρκελώνης!

Αγκαλιά με το έπαθλο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ανάμεσα στους συμπαίκτες του, Σάββα Πούμπουρα και Πηγή Δεβετζή
Αγκαλιά με το έπαθλο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ανάμεσα στους συμπαίκτες του, Σάββα Πούμπουρα και Πηγή Δεβετζή

Λίγη τύχη και σωστές κινήσεις ήταν αρκετά για να αναδείξουν το Γιάννη Τσιμιτσέλη μεγάλο νικητή του φιλανθρωπικού διαγωνισμού πόκερ. Ο ηθοποιός, μαζί με άλλους επτά celebrities, βρέθηκαν στη Βαρκελώνη ως καλεσμένοι της pokerstars.net, με σκοπό να αναμετρηθούν στο πόκερ....

Aναμετρήθηκαν λοιπόν και ο μεγάλος νικητής, Γιάννης Τσιμιτσέλης, κέρδισε 15.000 ευρώ, τα οποία θα  παραδώσει στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως Παναγία Ελεούσα Μεσολογγίου, απ’ όπου και κατάγεται.

«Εχω ξαναπαίξει πόκερ, μέσω internet. Θεωρώ ότι είναι το πιο τίμιο παιχνίδι, σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς μπορείς να ποντάρεις όσα έχεις μπροστά σου. Είναι παιχνίδι τύχης, αλλά και στρατηγικής. Ηταν μία σπουδαία εμπειρία, την οποία ήθελα πολύ να ζήσω. Χάρηκα που κατάφερα να βρίσκομαι εκεί και κυρίως που αναδείχτηκα εγώ ο νικητής», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην Espresso.

Όσο για το δεύτερο νικητή ...είναι ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος κέρδισε 5.000 ευρώ τα οποία και θα προσφέρει στο Κέντρο Ειδικής και Επαγγελματικής Αποκατάστασης «Θεοτόκος».

Το παιχνίδι μαγνητοσκοπήθηκε και θα το δούμε στην μεγάλη οθόνη με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. 
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan