Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Αποκλειστικά για σκύλους

Μια φιάλη μπύρα ημερησίως μπορεί να καταναλώνει ένας σκύλος, σύμφωνα με ολλανδική ζυθοποιεία, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά μια μπύρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου
Τώρα και μπύρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου… Μια ολλανδική ζυθοποιεία έχει αρχίσει να παράγει μια νέα μπύρα αποκλειστικά για σκύλους.

Η μπύρα  γίνεται από ένα ειδικό μείγμα εκχυλισμάτων βοείου κρέατος και βύνης, δίνοντας στους σκύλους πιο καθαρή και τραγανή γεύση lager.
"Σκεφτήκαμε τους ανθρώπους αυτούς που όταν κάθονται  σε ένα μπαρ θα ήθελαν το σκυλί τους να κάνει παρέα μαζί τους  πίνοντας μια μπύρα" λέει ένας εκπρόσωπος της εταιρίας για το πώς δημιουργήθηκε η ιδέα της μπύρας για σκύλους" και προσθέτει πως "επιτέλους βγαίνει στην αγορά μια μπύρα για τον καλύτερο μας φίλο".
Η εταιρία δηλώνει ότι τα μεγάλα σκυλιά μπορούν να καταναλώνουν μια φιάλη ημερησίως άφοβα καθώς η μπύρα δεν είναι αλκοολούχα.
Ο Βίκτορ Πιοτρόφσκι από την Πολωνία βρίσκει πολύ καλή την ιδέα και θα είναι από τους πρώτους που ανυπομονούν να αγοράσουν το προϊόν που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα και  στην Πολωνία.
news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan