Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τι σχέση έχει ο Γκοβού, με την Τζούλια Αλεξανδράτου;

Τώρα αν την έχει "π..." θα σας γελάσω. Στα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν και τίποτα από τα αυτιά μας, στον γαλλικό όμως τύπο, τίποτα δεν μένει κρυφό. Οι Γάλλοι ,έπιασαν στο στόμα τους τον Γκαβού και τι δεν του σούρανε!
Αναλυτικά ένα απόσπασμα του δημοσιεύματος.....
"O αποκλεισμος για μία ακόμα φορά, για λόγους πειθαρχίας από τον χαμένο αγώνα κόντρα στη Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, είναι τώρα πια το ξεκάθαρο σημάδι της οριστικής ρήξης μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Σίντνεϊ Γκοβού, ενός εκ των πιο ακριβών παικτών στην ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου (9,6 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, συν μπόνους), ο οποίος όμως μέσα σε τέσσερις μήνες κατάφερε να χάσει την θέση του στην Εθνική Γαλλίας και τον "Πάνα", πέρα από την εκτίμηση όλων όσοι είχαν στοιχηματίσει σε αυτόν.

Θύμα των κακών συνηθειών του, του αλκοόλ, του ξενυχτιού αλλά και της αδυναμίας του για τις όμορφες show-girl. Δεν έχει σημασία αν ονομάζεται Ζαχία, η σέξι Μαροκινή από το Παρίσι που έβαλε σε μπελάδες και τον Ριμπερί ή η Ελληνίδα Τζούλια Αλεξανδράτου που γράφτηκε στον ελληνικό Τύπο πως είναι μία από τις εμμονές του, παρά το γεγονός ότι στο σπίτι τον περιμένει πάντα καρτερικά η σύντροφός του Κλεμάνς.

"Όλα είναι ψέματα", αμύνεται ο 31άχρονος πρώην της Λιόν που για να αποδείξει την αθωότητά του κατέθεσε μηνύσεις (για ψευδείς συκοφαντικές ειδήσεις που στη συνέχεια αναπαρήγαγαν ελληνικά μέσα) σε δύο γαλλικές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η Le Progres, την ίδια εφημερίδα όμως που τον Οκτώβριο του 2008 δημοσίευσε φωτογραφίες και αναλυτικές λεπτομέρειες της λιποθυμίας του παίκτη σε ένα πεζοδρόμιο στη Λιόν.

Μία "αδιαθεσία", ειρωνευόταν η εφημερίδα, η οποία είχε προέλθει πιθανότατα από κοκτέιλ των αγαπημένων του ποτών: βότκα και κόκκινο κρασί. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν επίσης ότι δύο χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στους δρόμους της Λιόν, το αλκοτέστ έδειξε πως ο παίκτης είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πέντε φορές μεγαλύτερη από το προβλεπόμενο.

Τότε όμως το θέμα επιλύθηκε με "επίσημες συγγνώμες από την πλευρά των ανδρών της τροχαίας", τους οποίους ο Γκοβού είχε απειλήσει πως θα κυνηγούσε την απόλυσή τους μέσω παρέμβασης των μεγάλων κεφαλιών της Λιόν.

Παρά την ειρωνία και τα ανέκδοτα εις βάρος του, του τύπου "ποιά είναι η αγαπημένη θέση του Γκοβού; Το... δεξί μπαρ", ή το πρόσωπό του αντί του φασιανού στην ετικέτα διάσημης μάρκας ουΐσκι, τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα για αυτόν στην Αθήνα: αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι πιάστηκε τρεις φορές μεθυσμένος, και χρειάστηκε να μεταφερθεί με τη βοήθεια συνοδείας σπίτι του.

Αλλά εάν η αστυνομία ήθελε να κλείσει τα μάτια, ο Παναθηναϊκός δεν το σκέφτηκε δύο φορές να του επιβάλλει πρόστιμο,ύψους 50.000 ευρώ μαζί με αποκλεισμό από μερικούς αγώνες, με τον παίκτη να κινδυνεύει με απομάκρυνση από την ομάδα λόγω αθέτησης όρων του συμβολαίου του.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ στην ήττα με 5-1 από τη Μπαρτσελόνα), ο Γκοβού ζήτησε επανειλημμένα να παραμείνει στην ομάδα, λέγοντας ότι θέλει να αλλάξει συμπεριφορά και να κόψει οριστικά το αλκοόλ:  μία κακιά συνήθεια που όμως έγινε η μόνη διέξοδος για αυτόν μετά την απώλεια του πατέρα του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός ήταν μέχρι τώρα στο πλευρό του όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά είναι άλλο τόσο προφανές πως μία ομάδα έχει ανάγκη από τους παίκτες της να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση..."

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan