Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Οι επτά (!) ερωμένες του Tony Parker

Δεν είναι ούτε με μια, ούτε δυο αλλά επτά (!) οι γυναίκες με τις οποίες απάτησε ο Tony Parker την Eva Longoria και την έκανε νοικοκυρά σε απόγνωση.

Σύμφωνα με την  εφημερίδα National Enquirer,που έχει το αποκλειστικό story της απιστίας, o Parker ταξίδευε συχνά μόνος του για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να νιώθει μοναξιά και να θέλει παρέα. Γυναικεία παρέα φυσικά. Και αυτό δεν ήταν μόνο μια φορά.

Από την άλλη η  Longoria ανακάλυψε στο i-phone του συζύγου της γυμνές φωτογραφίες της Erin Barry, συζύγου του πρώην συμπαίχτη και φίλου του, Brent Barry και το κακό ξεκίνησε Αλλά αυτό το κακό ήταν μόνο η αρχή. Γιατί μπορεί ο Parker να ομολόγησε για μια απιστία, η εφημερίδα όμως ισχυρίζεται ότι οι ερωμένες που έχουν παραδεχτεί σχέση μαζί του έχουν φτάσει αισίως τον αριθμό επτά…

Μεταξύ αυτών  μια κυρία ονόματι Alexandra Parressant, μοντέλο και πόρνη στο επάγγελμα, μια σέξι χορεύτρια των Pussycat Dolls αλλά και μια μελαχρινή basketball groupie από το Phoenix, με τα αρχικά AZ.

Όσο για την Eva Longoria, εκτός από την αίτηση διαζυγίου, έχει ήδη επισκεφτεί ειδικό στο Λος Αντζελες να αφαιρέσει τα τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan