Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Καυτό ημερολόγιο

Με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα, απολυμένες αεροσυνοδοί ποζάρουν στο φακό ημίγυμνες, προκειμένου να εκδώσουν ημερολόγιο. Σε ντελίριο το Μεξικό. Πουλήθηκαν ήδη 100 αντίτυπα..

Δεν το έβαλαν κάτω. Τι και αν η αεροπορική εταιρία που εργάζονταν πάει από το κακό στο χειρότερο και στις 3 του περασμένου Αυγούστου κήρυξε πτώχευση…
αυτές τα έβγαλαν όλα και φορώντας καυτά μπικίνι δημιούργησαν ένα ημερολόγιο το οποίο έχει προκαλέσει ντελίριο σε όλο το Μέξικο.
Πρόκειται για το αποκαλυπτικό ημερολόγιο δέκα απολυμένων  αεροσυνοδών της Mexicana Airlines , οι οποίες πόζαραν με νάζι και το παρουσίασαν την περασμένη Πέμπτη.

 "Ο στόχος  μας ήταν να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας . Χάσαμε τα πάντα  μία νυκτί", δήλωσε ο  Μάριμπερ Ζαλάβα.
Τα δέκα κορίτσια αναγκάστηκαν να βάλουν 8.000 δολάρια από τις οικονομίες τους για να καλύψουν το κόστος παράγωγης του ημερολογίου.

 Ωστόσο η εμπορική επιτυχία του είναι τεραστία καθώς πριν ακόμα την επίσημη έναρξη πώλησης έχει πουλήσει 1000 αντίγραφα. Το ημερολόγιο που κοστίζει 12 δολάρια θα βοηθήσει τις κοπέλες  ώστε να έχουν ένα έξτρα εισόδημα την περίοδο των Χριστουγέννων.

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan