Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

«Σφυροκόπημα» στους διακινητές υλικού παιδικής πορνογραφίας

Εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Σφυροκόπημα». Το διάστημα αυτό οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγαν έρευνες, που στόχευαν στην εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας. Όπως αποδείχθηκε, εκείνοι που «κατέβαζαν» από το Διαδίκτυο τέτοιου είδους φωτογραφίες και video εντοπίστηκαν σε περισσότερες από 20 περιοχές σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα κ.ά.).

Μέχρι το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου... είχαν συλληφθεί 23 άτομα για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ συνολικά είχαν γίνει 198 έρευνες σε οικίες και χώρους εργασίας. Χθες πραγματοποιήθηκαν 50 έρευνες και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Σχηματίστηκαν δε 46 δικογραφίες. Οι συλληφθέντες είναι: ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ένας δημόσιος και ένας ιδιωτικός υπάλληλος και ένας σκιτσογράφος. Όλοι τους κάτοικοι Αθηνών.

Στις φωτογραφίες και στα video, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, απεικονίζεται η φρίκη, την οποία κάποιοι ενήλικες βρίσκουν διασκεδαστική. Κοριτσάκια πολύ μικρής ηλικίας, ακόμη και βρέφη υφίστανται σεξουαλικά βασανιστήρια στα χέρια αδίστακτων σαδιστών – παιδεραστών.

Άγνωστοι φαίνονται να βάζουν βελόνες και άλλα παρεμφερή μεταλλικά αντικείμενα στα γεννητικά όργανα των παιδιών. Πιθανότατα αύριο θα ολοκληρωθούν οι έρευνες και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan