Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η… διακοπή στο «Λες και το ‘ξερες»

Τα κουραστικά γυρίσματα και τα γέλια στην εκπομπή του ALPHA
Πολύωρα, κουραστικά αλλά πολύ ευχάριστα τα γυρίσματα για το «Λες και το ΄ξερες» το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ALPHA. Κι αυτό γιατί κάθε ερώτηση του παρουσιαστή Ρένου Χαραλαμπίδη προκαλεί και μία μίνι… stand up comedy παράσταση των Κατερίνας Ζαρίφη, Γιώργου Χατζηπαύλου, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Κωνσταντίνου Ραβνιωτόπουλου προκειμένου να απαντήσουν! Κι όπως καταλαβαίνετε η προσπάθειά τους προκαλεί πολύ γέλιο με αποτέλεσμα να διακόπτεται συνεχώς το γύρισμα για να… συνέλθουν! Έτσι έγινε και χθες μόνο που το γύρισμα διακόπηκε και για άλλους λόγους!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες... του Newsit, χθες οι συντελεστές της εκπομπής γύρισαν δύο ακόμα επεισόδια με καλεσμένους, τους ηθοποιούς από την περυσινή σειρά του MEGA «Μίλα μου βρόμικα», Γιάννη Σπαλιάρα και Κλέλια Ρένεση.

Όταν όμως γύριζαν το επεισόδιο με το Γιάννη Σπαλιάρα, στο στούντιο… έπεσε μαύρο! Η διακοπή ρεύματος διήρκεσε αρκετή ώρα αλλά τα γέλια δεν σταμάτησαν καθόλου. Έτσι, με την ίδια διάθεση και πολύ χαβαλέ ξεκίνησαν μετά από αρκετή ώρα ξανά την εγγραφή της εκπομπής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο σημερινό γύρισμα είναι προγραμματισμένο να ετοιμάσουν τρία επεισόδια με καλεσμένους το Χάρη Ρώμα, την Αγγελική Λάμπρη και τον Πασχάλη Τσαρούχα!

Το σίγουρο είναι ότι στα γυρίσματα, αν και είναι πολύωρα, οι συντελεστές περνούν πολύ καλά και το αποτέλεσμα θα κάνει και τους τηλεθεατές να γελάσουν. Όσοι βέβαια το δουν γιατί οι μέρες και ώρες προβολής που έχει επιλέξει ο ALPHA να προβάλλει την εκπομπή (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 11 το βράδυ) απέναντι στους «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη και στο «Master Chef» με την Ευγενία Μανωλίδου μπορεί να προκαλέσει… δάκρυα λύπης στο κανάλι της Κάντζας από το ραβασάκι της AGB!


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan