Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Το σεξ είναι περισσότερο ριψοκίνδυνο απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς…


Στις ημέρες μας το σεξ είναι ριψοκίνδυνη υπόθεση, περισσότερο ριψοκίνδυνη από ό,τι θα φανταζόταν κανείς. Για του λόγου το αληθές, αρκεί μια ματιά στα στατιστικά των «ερωτικών απωλειών» του....
Ηνωμένου Βασιλείου… Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Phonepiggybank.com, ένας στους τρεις ενήλικους Βρετανούς (περίπου 18 εκατ. άτομα) έχει υποστεί ενώ συνουσιαζόταν κάποιου είδους τραυματισμό (που για το 2% των ερωτηθέντων ήταν κάταγμα).

Μάλιστα, το 5% έχει αναγκαστεί εξαιτίας του εν λόγω τραύματος να λείψει από τη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, ένας στους δέκα δηλώνει πως…
είτε αυτός είτε ο σύντροφός του έχει πέσει από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του σεξ και ένας στους 50 πως έχει πέσει από το πλυντήριο ενώ τέσσερις στους δέκα παραδέχονται πως όντας τυφλωμένοι από το ερωτικό πάθος τα έχουν κάνει γυαλιά-καρφιά μέσα στο σπίτι (με το μέσο κόστος της υλικής ζημιάς να υπολογίζεται στα 180 ευρώ).

Όσο για τα πλέον επικίνδυνα μέρη συνουσίας, πρώτος έρχεται ο καναπές (κυρίως λόγω των σκευών που βρίσκονται στο τραπεζάκι μπροστά του) και ακολουθούν οι σκάλες, το αυτοκίνητο και το ντους ενώ αναφορικά με τα αντικείμενα που γίνονται συνηθέστερα κομμάτια, αυτά είναι το κρεβάτι, τα ποτήρια, οι κορνίζες και οι καρέκλες.

«Ό,τι αξίζει πονάει» λένε και μάλλον έχουν δίκιο.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan