Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Νοκ άουτ ο Σαμαράς, πήρε Φετφατζίδη

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά θα αγωνιστεί τελικά η Εθνική μας ομάδα στην αναμέτρηση με την Γεωργία. Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι της Παρασκευής (8/10), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με το Ισραήλ. Τον Γιάννη Φετφατζήδη κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος.

Οι αρχικές ανησυχίες του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν και ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο παιχνίδι με τη Λετονία, καθώς ο Σαμαράς υπέστη....
διάστρεμμα β' βαθμού στον αστράγαλο και θα ξεκινήσει θεραπεία. Για την ώρα αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με το Ισραήλ, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασής του.

Στη θέση του ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην Εθνική ομάδα των ανδρών τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός μέσος των ερυθρολεύκων είναι ενθουσιασμένος με την κλήση του και αφού δήλωσε πως θέλει να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η γαλανόλευκη μπορεί να πάρει τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια.

"Η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ό,τι πιο σημαντικό στην καριέρα ενός παίκτη. Η δική που πρόσκληση πιστεύω ότι ήρθε λόγω της σκληρής δουλειάς των τελευταίων χρόνων. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς", δήλωσε ο Φετφατζίδης.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan