Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ανανεωμένο «Deal» στον ΑΝΤ1

To θρυλικό DEAL, το παιχνίδι που μοίρασε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επανέρχεται στον ΑΝΤ1 φρέσκο και ανανεωμένο τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 19:00. Ο Χρήστος Φερεντίνος ξαναπιάνει το αγαπημένο του πόστο και μας προσκαλεί καθημερινά, με κέφι και ρυθμό, να κάνουμε το «DEAL» της ζωής μας.

Στο παρελθόν το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι άφησε εποχή μοιράζοντας περισσότερα από... 5 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε τρεις σεζόν! Τώρα το «Deal» είναι έτοιμο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους τολμηρούς παίκτες που θα τα διεκδικήσουν. Αρκεί να έχουν ένστικτο, τόλμη και την τύχη με το μέρος τους! Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται καθημερινά στο «Deal» της ημέρας 22 παίκτες από όλη την Ελλάδα και τους μοιράζει 22 κουτιά, τα οποία περιέχουν από 1 cent έως 150.000 ευρώ. Στη συνέχεια, τους κάνει μια ερώτηση που θα αναδείξει τον «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου. Ο παίκτης αυτός, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο των κουτιών (ούτε και του δικού του), επιλέγει ν' ανοίξει ένα - ένα τα 21 κουτιά των υπόλοιπων παικτών με όποια σειρά θέλει.
Σε κρίσιμα σημεία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έρχεται αντιμέτωπος με τον μυστηριώδη Τραπεζίτη της εκπομπής, ο οποίος του κάνει διάφορες δελεαστικές προσφορές, είτε για να σταματήσει τη διαδικασία, είτε για να ανταλλάξει το κουτί του με κάποιο άλλο κ.λπ. Αν ο παίκτης πάρει τις σωστές αποφάσεις και κάνει το καλύτερο δυνατό D?AL, θα φύγει από το παιχνίδι πλούσιος! Μάλιστα, μια φορά την εβδομάδα το μεγάλο ποσό των 150.000 ευρώ θα βρίσκεται σε 2 κουτιά κι έτσι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους!
Αλλά ακόμη κι όσοι δεν βρεθούν στο πλατό της εκπομπής, μπορούν φέτος να κάνουν «Deal»! Ο καθένας θα μπορεί να παίξει και να κερδίσει από το σπίτι του μέσα από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού, www.antenna.gr/deal.
Απολαύστε ξανά τη μοναδική εμπειρία του «Deal»: τη συγκίνηση, το καρδιοχτύπι και το πιο τρελό κέφι που έγινε ποτέ σε τηλεπαιχνίδι, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan