Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πούλησε τις στιγμές τους



Η Ντέβον Τζέιμς, ισχυρίζεται ότι αφού ξεπέρασε αρκετές δυσκολίες, πούλησε ερωτικό βίντεο 62 λεπτών στο οποίο συμμετέχει η ίδια και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκολφ Τάιγκερ Γουντς. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοέμβρη.

Δεν μπορεί να ησυχάσει ο Τάιγκερ Γούντς. Η 15η κατά σειρά ερωμένη του, πορνό σταρ και αυτή στο επάγγελμα, ισχυρίζεται ότι... πούλησε ένα βίντεο 62 λεπτών στο οποίο κάνει έρωτα με τον γκόλφερ.

Πρόκειται για την Ντέβον Τζέιμς η οποία μαζί με τον άνδρα της Νικ άφησαν την ηλιόλουστη Φλόριντα και πήγαν μέχρι το Λος Άντζελες για να το πουλήσουν.

Αρχικά χτύπησαν την πόρτα μεγάλης εταιρίας παραγωγής πορνό ταινιών η οποία αρνήθηκε να αγοράσει τα αποκλείστηκα δικαιώματα της ταινίας επειδή οι δικηγόροι της φοβόντουσαν ότι θα τους έκανε αγωγή ο αθλητής.

Η Ντέβον σαν παλιά… στο επάγγελμα όμως δεν το έβαλε κάτω και χτύπησε την πόρτα κι’ άλλης εταιρίας ,η οποία όπως η ίδια ισχυρίζεται αφού είδε την ταινία η οποία έχει 37 λεπτά ασταμάτητου σεξ, της έδωσε ένα τσεκ 350 χιλιάδων δολαρίων και της πρότεινε ένα συμβόλαιο ύψους 5 εκατομμυρίων μετά την διάθεσή της.

Ο Νικ δήλωσε αποκλειστικά στο RadarOnline.com "Κάναμε μια συμφωνία με μια εταιρία παραγωγής DVD. Θα πάρουμε το ήμισυ των κερδών του συνόλου των πωλήσεων."

Ο Νικ τόνισε ότι στις 15 Νοεμβρίου θα έχει κυκλοφορήσει το επικό έργο της συζύγου του με τον ατακτούλη Τάιγκερ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η μάνα της Ντέβον δεν πιστεύει ότι υπάρχει ένα τέτοιο βίντεο.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan