Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το μεσαίο δάχτυλο του Μπαλοτέλι!


Ο Μάριο Μπαλοτέλι άφησε αυτό το καλοκαίρι το Μιλάνο με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως φαίνεται πως η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας εξακολουθεί να αποτελεί... μαγνήτη για αυτόν.

Ο "Super Mario" ήταν μεταξύ των θεατών του...
Ίντερ-Γιουβέντους στο "Μεάτσα" το βράδυ της Κυριακής και κατάφερε για μία ακόμα φορά να τραβήξει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας, με τις δηλώσεις αλλά και τις χειρονομίες του!
"Γιατί είμαι εδώ; Επειδή είναι ένα ωραίο παιχνίδι", τόνισε ο 20άχρονος Ιταλός επιθετικός κατά την άφιξή του στο μέχρι πρότινος ποδοσφαιρικό σπίτι του, και πρόσθεσε: "Ποιά Ίντερ ξαναβρίσκω; Δεν ξέρω, πάω να δω...".
Φυσικά, δεν περιορίστηκε εκεί αλλά εκμεταλλεύτηκε το μικρόφωνο του ιταλικού σταθμού "Sky" για να μιλήσει με σαρκασμό για έναν από τους σχολιαστές του ντέρμπι για την ιταλική τηλεόραση. "Ο Μάσιμο Μάουρο δεν καταλαβαίνει τίποτα από ποδόσφαιρο", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, με το "σόου" του να ολοκληρώνεται εντός γηπέδου.

Και αυτό γιατί από τις εξέδρες του "Μεάτσα" δεν δίστασε να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του απευθυνόμενος σε καποιους οπαδούς της Ίντερ, με τον φωτογραφικό φακό να τον "συλλαμβάνει" αλλά τα γειτονικά ΜΜΕ να είναι επιεική μαζί του κάνοντας λόγο για χιουμοριστική διάθεση από πλευράς του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan