Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η άνεργη Θρασκιά τα σπάει στη Χαλκιδική

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι ζόρι είναι και αυτό που τραβάει η Ράνια Θρασκιά! Μετά το κουραστικό καλοκαίρι και αφού η εκπομπούλα της "Elatte" ολοκληρώθηκε με επιτυχία (αφού συχνά άγγιζε το 20%), σχέση της με τον ΑΝΤ1 έληξε και η ίδια βρήκε την ευκαιρία να ξεσαλώσει στην αγαπημένη της Χαλκιδική.

Η Ράνια όπως διαβάζω την Espresso...
δεν ήθελε με τίποτα να φύγει
από τον ANT1 όμως όπως όλα έδειξαν έμεινε εκτός καναλιού και αποφάσισε να απομονωθεί και να χαλαρώσει στο εξοχικό σπίτι των γονιών της στη Χαλκιδική μαζί με το γιό της και τη μητέρα της. Και πολύ καλά έκανε!

Μα τι να έγινε άραγε και εν τέλει η Ράνια βρέθηκε εκτός ANT1; Όπως και να έχει όμως οι δικοί της τη στηρίζουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες και φροντίζουν αντης ανέβει η πεσμένη στα τάρταρα ψυχολογία της!

Το κορίτσι σου λέει μια χαρά τα πήγαινε και περίμενε εναγωνίως να υπογράψει και τη νέα σεζόν ένα συμβολαιάκι αλλά που?Η Ράνια τώρα παίρνει το...αίμα της πίσω και κάνει τις διακοπούλες που ολόκληρο καλοκαίρι δεν έκανε λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων αφού λίγο έλειψε να κοιμάται αγκαλιά με το πλατό.
Ο αντρούλης της και οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος έχει μείνει στην Αθήνα αφού έχει πέσει δουλίτσα και θα πάει να τη βρει την Κυριακή για να πάρουν μαζί το δρόμο του γυρισμού. Είδες χρυσή μου ζόρια που τραβάνε και οι διάσημες, μη νομίζεις ότι όλα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα για τις παρουσιάστριες και αυτές μια κρίση την έχουν πάθει. Τώρα μπορεί να μην είναι οικονομική αλλά ψυχολογική είναι σίγουρα...
Ελένη Αναστασάκη

από το περιοδικό Λοιπόν

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan