Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

-20% στο εισόδημα των στρατιωτικών το 2010 και το τελειωτικό χτύπημα δεν ήρθε ακόμηΤο τελειωτικό χτύπημα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται.Εντός του 2011 τα επιδόματα που συμπληρώνουν τους πενιχρούς βασικούς μισθούς των 800 ευρώ κόβονται οριστικά!
Δεν χρειάζεται παρά να διαβάσει κανείς τις προβλέψεις του Μνημονίου για το 2011.Προβλέπεται με σαφήνεια η "περικοπή των επιδομάτων" γενικώς! Δεν αναφέρει ποσοστό περικοπής όπως έγινε για το 2010,αλλά λέει για περικοπή.
Τι θα σημάνει η ενδεχόμενη κατάργηση των επιδομάτων; Σύμφωνα με τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης οι στρατιωτικοί θα είναι οι τελευταίοι των τελευταίων στο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου.Ο πρώτος μισθός για τους ένστολους καθορίζεται περίπου στα 1200 ευρώ και είναι ο χαμηλότερος σ´ όλο το δημόσιο.
Πρόσφατα ο υπουργός Άμυνας σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους είχε πει ότι οι μισθοί των στρατιωτικών "ακολουθούν" αυτούς του δημοσίου.Έρχονται ακόμη πιο μαύρες μέρες και για τους στρατιωτικούς οι οποίοι ήδη μετρούν απώλειες των εισοδημάτων τους που αγγίζουν το 20%.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan