Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Η Ζουλμίρα «μαρτυράει» για Φερέιρα

Καμιά φορά όσα ξέρει μια... γυναίκα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Η Ζουλμίρα Φερέιρα, σύζυγος του Ζεσουάλδο Φερέιρα επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλική ιστοσελίδα «vidas» στην οποία είπε πολλά για τον... ερχομό της στην Ελλάδα.


-Μετά την Ισπανία, θα συνοδεύσεις τον άντρα σου στην Ελλάδα. Πως αντέδρασες όταν έμαθες ότι ο Ζεσουάλδο προσλαμβάνεται ως προπονητής του Παναθηναϊκού;


«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Κάναμε μόνο τρεις μέρες διακοπές χωρίς να σκεφτούμε τη δουλειά. Δεν έχω τακτοποιηθεί σπίτι μου, δεν έχω ξεπακετάρει καν».


-Πώς είναι η διάθεση του συζύγου σου;


«Εξαιρετική. Αυτή η πρόταση έκανε πολύ καλό στον εγωισμό του. Είναι μια πρόκληση, τον ελκύει...-Τώρα δεν θα πάτε τις διακοπές που σχεδιάζατε...

«Είναι αλήθεια. Αλλά θα πάμε αργότερα».
-Έχεις επισκεφτεί την Ελλάδα; Ειδικά την Αθήνα;
«Γνωρίζω την πόλη γιατί έχω πάει διακοπές. Αλλά να ζεις εκεί είναι κάτι άλλο, τελείως διαφορετικό».
-Που θα μείνετε;
«Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Οι όροι του συμβολαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αλλά απ' όσο έχω μάθει θα μένουμε δίπλα στη θάλασσα. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα πάω στην Αθήνα πριν από τα Χριστούγεννα. Κάθε αρχή είναι πάντα δύσκολη για τον άντρα μου, γιατί πρέπει να προσαρμοστεί».
-Ίσως ο άντρας σου να ήθελε μια διακοπή, να δρέψει τους καρπούς της δουλειάς του. Αλλά τελικά αυτό δεν ήταν δυνατό...


«Το περίμενα, δεν του αρέσει να είναι χωρίς δουλειά. Πάντα λέει ότι ένα διάλλειμα δεν είναι μέσα στις προθέσεις του. Ό,τι συνέβη τώρα έγινε μετά από μόνο τρεις μέρες κατά τις οποίες ήταν άνεργος».


-Ποια είναι η άποψη σου για τον Παναθηναϊκό;
-Ποια είναι η άποψη σου για τον Παναθηναϊκό;
«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζω γιατί έχουν αγωνιστεί στην Πορτογαλία. Αλλά είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα της».

theplayer.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan