Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η "Πατρική" έγκριση απομένει για να αναλάβει ο Φερέιρα - Πρότεινε Ντέκο και Ούγκο Αλμέιδα

O Ζεσουάλντο Φερέιρα άγεται και φέρεται ήδη ως προπονητής του Παναθηναϊκού και μάλιστα σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων έχει κάνει τις προτάσεις του για τη μετεγγραφική ενίσχυση των "πράσινων".

Η συμφωνία με τους Φρέιτας, Αντωνίου είναι δεδομένη. Ο Πορτογάλος θα εισπράξει.....
700.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και άλλο 1,3 εκ. ευρώ την επόμενη σεζόν.

Για να ενεργοποιηθεί πάντως η συμφωνία θα πρέπει να δώσει την έγκριση του ο Νικόλας Πατέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ενημερωθεί από τον διευθυντή ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή και θα λάβει την τελική απόφαση.

Πάντως μετά το διαφαινόμενο "ναυάγιο" με τους Γκασπερίνι και Μπιέλσα, ο Φερέιρα μοιάζει να "παίζει" μόνος του. Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει το θέμα.

Ο Πορτογάλος πάντως είναι τόσο σίγουρος ότι θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του Παναθηναϊκού που ήδη έχει καταθέσει προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας.

Ντέκο και Ούγκο Αλμέιδα είναι οι πρώτοι στόχοι. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με την Φλουμινένσε αλλά το πρωτάθλημα Βραζιλίας ολοκληρώνεται σε τρεις αγωνιστικές και αν υπάρξει καλή θέληση από τις δύο πλευρές θα μπορούσε ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του δεύτερου είναι πιο εύκολη, μιας και το συμβόλαιο του με την Βέρντερ ολοκληρώνεται σε έξι μήνες οπότε ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τη μετεγγραφή.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan