Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η οικονομική κρίση... χαλαρώνει τα αντικαπνιστικά μέτρα!



Την  ελαστικοποίηση των αντικαπνιστικών μέτρων "δείχνει" η δήλωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. "Η ελληνική πολιτεία γελοιοποιείται και  η νομοθεσία πρέπει να εφαρμοστεί με λογική" δήλωσε ο υπουργός.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Τα Νέα" ο Έλληνας δείχνει να μην σβήνει το τσιγάρο . Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από την 1η Σεπτεµβρίου, πρώτη ηµέρα εφαρµογής του νόµου έως και την περασµένη Τρίτη, η τηλεφωνική γραµµή ενηµέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισµα «1142» έχει δεχτεί 6.216 κλήσεις από πολίτες που παραπονούνται πως εισπνέουν τον καπνό των άλλων.

Στο όλο θέμα, έχει παίξει και μεγάλο ρόλο η .....
στάση των καταστηματαρχών που εδώ και καιρό έχουν επαναφέρει τα τασάκια στα τραπέζια των καταστημάτων τους και διαμαρτύρονται για πτώση του τζίρου τους έως και 50% !

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, δήλωσε στο Α.Π.Ε ότι δεν περίμεναν τόσο μεγάλη αντίδραση από τους καταστηματάρχες και ότι το υπουργείο, δεν μπορεί να αγνοήσει την πραγματικότητα.Έκανε επίσης λόγο για μεγάλη αδικία, καθώς κάποιοι ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων που επέτρεπαν παράνομα το κάπνισμα στα καταστήματά τους, συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των «δυσαρεστημένων καπνιστών».


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan