Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο μεγάλος Ζιντάν στο Φάληρο


Ο μεγάλος Ζιντάν στο Φάληρο

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα γίνει στις 15/12 ανάμεσα στους φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο και all star του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Πολλοί... μάγοι της μπάλας μαζεμένοι στον -ελληνικό- Ναό του ποδοσφαίρου, το "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Θρύλος θα δείξει για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπό του, συμμετέχοντας σε φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό κόντρα στην ομάδα των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο στις 15 Δεκεμβρίου. Οι all star της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας θα αντιμετωπίσουν ορισμένα εκ των μεγαλύτερων αστεριών του ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της φτώχειας, όπως ανακοίνωσε ο Ζιντάν μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.

Το σπουδαίο αυτό φιλικό ματς, σίγουρα θα φέρει πολύ κόσμο στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Βέβαια, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από τον επίσημο Ολυμπιακό, αλλά θα συμβεί και αυτό με τις σχετικές λεπτομέρειες. Αν μη τι άλλο, ο Ολυμπιακός φανερώνει ότι είναι τεράστιος και μόνο με τους καλύτερους θα μπορούσε να διοργανώσει τέτοιους αγώνες. Όταν λέμε ότι ο Θρύλος είναι κάτι άλλο, έρχονται οι πράξεις να το επιβεβαιώνουν...
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan