Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Νοκ - άουτ ο Τοροσίδης

Νοκ - άουτ ο Τοροσίδης
Νέο κρούσμα τραυματισμού στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης για δεύτερη φορά επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική. Ο 25χρονος, ελέω θλάσης θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, ενώ δύσκολα θα παίξει με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή ο Όλοφ Μέλμπεργκ
Ένας ακόμα "πονοκέφαλος" για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο διεθνής μπακ Βασίλης Τοροσίδης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία και χάνει τα ματς με ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΑΕΚ. Πρόκειται για μία δυσάρεστη είδηση, την οποία και δεν περίμεναν στον Ολυμπιακό την δεδομένη στιγμή. ..


Να θυμίσουμε ότι, ο 25χρονος επιστρέφει για δεύτερη φορά τραυματίας από υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς έχει προηγηθεί ο σοβαρός τραυματισμός του, το καλοκαίρι στο Μουντιάλ που τον άφησε στα... πιτς για αρκετό διάστημα, λόγω ραγίσματος στα πλευρά.

Από 'κει και πέρα, εξαιρετικά απίθανη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Όλοφ Μέλμπεργκ στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός και σήμερα δεν έβγαλε όλο το μέρος της προπόνησης, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην φτέρνα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Γαστρεντερίτιδα ο Πάντελιτς, λουμπάγκο ο Νικοπολίδης

Τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία δεν σταμάτησαν με τους παραπάνω δύο παίκτες, καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω γαστρεντερίτιδας δεν προπονήθηκε σήμερα, ενώ ο Αντώνης Νικοπολίδης ακολούθησε θεραπεία, ελέω λουμπάγκο.

Την ίδια ώρα, ο Κέβιν Μιραλάς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αλλά ακόμα έχει κάποιες ενοχλήσεις στην πλάτη. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής και των τριών προαναφερθέντων στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan