Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκέ... ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ!

Ξεχωριστό χαρακτήρα θα έχει το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ούζιτσε, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για να πληρωθεί το ρεύμα και να επιδιορθωθεί το σπίτι μίας μητέρας με τρία παιδιά!
Οι «πράσινοι» δεν θα είναι αύριο απλοί καλεσμένοι της Ούζιτσε στο δεύτερο φιλικό με τη σέρβικη ομάδα, αλλά το όνομα στο οποίο «επένδυσαν» οι ιθύνοντες αυτής, ώστε να γεμίσει η έδρα της και το τελικό αποτέλεσμα να αξίζει τον κόπο.....

Σε συνεργασία με μία φιλανθρωπική οργάνωση της Σερβίας, τα έσοδα της συνάντησης δεν θα γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας, αλλά θα δοθούν στην 32χρονη Ράντα Τσίτιτς, πρώην παίκτρια τοπικής ομάδας της περιοχής (Σλόμποντα) και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών (8, 12 και 13 χρονών), που μένουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα από τον περασμένο Νοέμβριο, με σκεπή που στάζει και φθαρμένα πατώματα!

Για τον ιερό αυτό σκοπό η Ούζιτσε έχει φροντίσει να καλέσει να τιμήσουν το φιλικό με την παρουσία τους μεγάλα ονόματα του σέρβικου μπάσκετ, όπως οι Βλάντε Ντίβατς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς και Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan