Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Διαγωνισμός για τα κορυφαία οπίσθια του κόσμου (Photos)


Αργήσατε να λάβετε μέρος και αποφάσισαν! Μιλάμε για τα «Κορυφαία Οπίσθια του Κόσμου» και ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.368 τέλειες υποψήφιες… γυρισμένες πλάτη!
Η αμερικανική φίρμα ρούχων American Apparel, γνωστή για τις αμφιλεγόμενες και προκλητικές της διαφημίσεις – ζήτησε πριν από αρκετούς μήνες από τις επισκέπτριες της ιστοσελίδας της να στείλουν φωτογραφημένα τα οπίσθιά τους…




Στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Best Bottom in the World», κάθε τύπισσα που ήθελε να υποβάλλει τα οπίσθιά της στην κριτική επιτροπή – ήτοι τους χρήστες του site – έπρεπε να επιλέξει το πιο καυτό εσώρουχο ή σορτσάκι Αmerican Apparel και να ποζάρει κατά το δοκούν, επιδεικνύοντας καλλιτεχνικώς τα… μαλακά της μόρια σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια!
Τα καλύτερα οπίσθια βαθμολογήθηκαν (όπως φανταζόμαστε από τα αποτελέσματα!) με βάση: τη γωνία λήψης, το ύψος στο οποίο διατηρούνται σε πείσμα της βαρύτητας τα «μάγουλα», τη διεισδυτικότητα του εσώρουχου και φυσικά την αμαρτωλή υπόσχεση που δίνει το τελικό αποτέλεσμα στον ανυποψίαστο θεατή.



Δεν ήταν του κώλου τα… εννιάμερα, αλλά πολλές οι εβδομάδες που οι 1.368 υποψήφιες συγκέντρωναν ψήφους, μέχρι την ανάδειξη της «Miss Kolos 2010». Όλες ήταν υπέροχες, αν και τα πρόσωπά τους δεν είδαμε ποτέ, καθότι οι διαγωνιζόμενες ακέφαλες ρίχτηκαν στη μάχη!

Πολλοί έσπευσαν να διαφωνήσουν με την επιλογή της συγκεκριμένης δεσποινίδος (δεξιά φωτό) στην κορυφή, διότι ο ανταγωνισμός ήτο σκληρός και η φωτογραφία της κομμάτι φλου. Παρά ταύτα οι αριθμοί μίλησαν…
Στο site της εταιρείας, πάντως, τα κλικ συνεχίζουν να πέφτουν βροχή, καθώς η παράθεση των “οπίσθιων” αποτελεσμάτων ΕΔΩ… δεν άφησε μάτι για μάτι ασυγκίνητο! Πραγματική «ελεγεία ερωτισμού», τέλος, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα σχόλια των ανδρών κάτω από κάθε φωτογραφία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan