Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθη με ηρωϊνη ο διαιτητής Μορένο



Έξι κιλά ηρωίνης βρέθηκε να έχει πάνω του ο διαιτητής Μπάιρον Μορένο, που στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 είχε πρωταγωνιστήσει αρνητικά με τα σφυρίγματά του στον αγώνα της φάσης των 16 είχε ευνοήσει τη συνδιοργανώτρια Νότια Κορέα εις βάρος της Ιταλίας...
Ο 40χρονος από το Εκουαδόρ επιχείρησε να περάσει λαθραία στα εσώρουχά του τη συγκεκριμένη ποσότητα ναρκωτικών, αλλά αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο "JFK" της Νέας Υόρκης.

"Έξι κιλά ναρκωτικών; Πιστεύω ότι ο Μορένο τα είχε ήδη από το 2002, αλλά όχι στα εσώρουχά του, στο σώμα του", ήταν το καυστικό σχόλιο του Τζιανλουίτζι Μπουφόν αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης.

"Ήταν μία καταστροφή τότε και το απέδειξε και τώρα. Τον έβαλαν για να αποκλείσει την Ιταλία. Κοιτάξτε τα πλάνα, ήταν πολύ χοντρός για να είναι διαιτητής. Τον προσέβαλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτός έλεγε 'παίζετε'", ήταν η αντίδραση του Κριστιάν Πανούτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μορένο δεν σφύριξε σε διεθνές επίπεδο μετά από αυτόν τον αγώνα, ενώ εγκατέλειψε οριστικά τη διαιτησία το 2003, έχοντας μπλεχτεί σε ακόμα δύο διαιτητικά σκάνδαλα, ένα εκ των οποίων του επέφερε ποινή 20 αγώνων.

πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan