Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο δικηγόρος της Anna Nicole Smith υπεύθυνος για το θάνατό της

Αλλαγή δεδομένων στις συνθήκες θανάτου της Anna Nicole Smith καθώς ύστερα από δίκη που κράτησε δύο μήνες κατηγορήθηκαν ως υπεύθυνοι για το χαμό της ο φίλος της Howard K Stern και η ψυχίατρος Khristine Eroshevich. Ο δικηγόρος είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση από τρία έως 15 χρόνια.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται ως υπεύθυνοι για τη χορήγηση χαπιών όπως παυσίπονα, αντικαταθλιπτικά και πολλά άλλα στο πρώην "κουνελάκι" με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν. Ωστόσο απαλλάχθηκαν από τις υπόλοιπες κατηγορίες ενώ ο δεύτερος γιατρός, Sandeep Kapoor, κρίθηκε αθώος.....


Η πλευρά υπεράσπισης, ισχυρίστηκε πως οι κατηγορίες είναι αυθαίρετες και ότι δε γνώριζαν πως έπρεπε να προσέχει.

Το 2007, όταν η ξανθιά σεξοβόμβα πέθανε οι τρεις εμπλεκόμενοι δεν κατηγορήθηκαν επειδή θεωρήθηκε πως ο θάνατος προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Συνολικά, ο δικηγόρος κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για συνωμοσία, παράνομη συνταγογράφηση, λήψη συνταγών οπιούχων ουσιών με απάτη, εξαπάτησης και χορήγηση ή διανομή ελεγχόμενης φαρμακευτικής ουσίας σε εξαρτημένο.

Παράλληλα η ψυχίατρος κατηγορήθηκε για εξι αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ αυτών της παράνομης συνταγογράφησης ελεγχόμενης φαρμακευτικής ουσίας, της διαχείρισης ή διανομής φαρμακευτικών ουσιών σε εξαρτημένο και της συνωμοσίας για τη διάπραξη εγκλήματος.
 TNSite

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan