Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επανήλθαν οι "καυτές" φοιτήτριες

Οι πασίγνωστες σκανδαλιάρες φοιτήτριες, εξπέρ στις βίζιτες, η Εύη και η Λιζέτα, φαίνεται ότι είναι πάλι εδώ!
Ένα σχεδόν χρόνο μετά την αποκάλυψη του «Κόσμου» για τις «ροζ» φοιτήτριες που...
στόχευαν στην Πάτρα σε κυρίους άνω των 45 χρονών με γερά πορτοφόλια, η επίμαχη αγγελία τους εμφανίστηκε και πάλι σε ιστοσελίδα γνωριμιών.
Η ίδια αγγελία, που είχε αναρτηθεί για πρώτη φορά στις 2 Οκτωβρίου 2009, ανανεώθηκε πρόσφατα σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Το περιεχόμενό της δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση: «Είμαστε δυο 18χρονες Ελληνίδες φοιτήτριες κουκλιά και ζητάμε γνωριμία με πολύ γενναιόδωρο και σοβαρό κύριο άνω των 45 ετών από την περιοχή της Πάτρας για ελεύθερη σχέση και πολύ όμορφες στιγμές».
Μόνο που αυτή τη φορά στην αγγελία υπάρχει και η ακόλουθη επισήμανση: «Παρακαλούμε όταν μας απαντάτε να...
φαίνεται το μέιλ σας».
Να είναι οι ίδιες, λοιπόν, φοιτήτριες που προκάλεσαν σάλο με τη «ροζ» δράση τους και έπεσαν στα δίχτυα της Αστυνομίας, επιστρέφοντας τώρα δριμύτερες και αποδεικνύοντας ότι δεν έβαλαν μυαλό από τη σύλληψή τους; Ή μήπως είναι άλλες φοιτήτριες που ζήλεψαν από τη δράση της Εύης και της Λιζέττας, αλλά θέλουν να κρυφτούν πίσω από τα ονόματα αυτών που πέρυσι τέτοια εποχή έκαναν θραύση στην Πάτρα;
Άλλωστε, το συγκεκριμένο «επάγγελμα» είναι πολύ προσοδοφόρο και ουκ ολίγες φοιτήτριες, που αρέσκονται στο εύκολο χρήμα και στη μεγάλη ζωή, ενδίδουν σ' αυτό. Και όχι μόνο στην Πάτρα.
Πάντως, όποια κι αν είναι η βάσιμη ερμηνεία για τη συγκεκριμένη αγγελία, γεγονός είναι ότι αυτή τη φορά οι «βιζιτούδες» φοιτήτριες είναι πολύ προσεκτικές στην αναζήτηση πελατών, αφού ζητούν από τους ενδιαφερόμενους να φαίνεται η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους.
Προφανώς για ευνόητους λόγους και για να αποφύγουν τυχόν παγίδες 3.421 επισκέψεις!
Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αγγελία είχε δεχθεί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές 3.421 επισκέψεις!
Συμπέρασμα; Οι «ροζ» φοιτήτριες έχουν μεγάλη πέραση. Είτε πρόκειται για την Εύη και τη Λιζέττα είτε για άλλες!
Πώς μετά να μην ανοίγει η όρεξη και σε άλλες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο του εύκολου πλουτισμού;
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan