Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Μαζωνάκης έχει άνδρες... λουλουδούδες!

Με το γνωστό πλέον παντελόνι που θυμίζει φούστα και ατμόσφαιρα cabaret έκανε... πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της Ιεράς Οδού ο Γιώργος Μαζωνάκης! Την παράσταση, πάντως, έκλεψαν οι λουλουδούδες που ήταν... σέξι αγόρια!
Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην πίστα με λευκό μπλουζάκι και το μαύρο παντελόνι - φούστα, για το οποίο έχει δηλώσει πως είναι απλά ένα... παντελόνι από το οποίο κρέμεται ένα κομμάτι ύφασμα. Αφού ανέβηκε πάνω σε μια κυκλική πλατφόρμα, άρχισε να τραγουδά το «Η Καρδιά Μου», ενώ γύρω του είχε χορεύτριες με...
κράνος!
«Ρούχα είναι, παίζουν από σεζόν σε σεζόν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τραγουδιστής.
Πριν τον Γιώργο εμφανίστηκαν οι Vegas με την τραγουδίστριά τους να την έχει δει... Lady Gaga, αλλά και η Πάολα που -όπως στη Θεσσαλονίκη- συνεχίζει να φορά δύο διαφορετικού χρώματος παπούτσια (μέχρι πρότινος ξέραμε πως φοράς το εσώρουχό σου ανάποδα για να μην σε ματιάσουν - τώρα μάλλον βρέθηκε καινούργιο κόλπο).
Οι... εκπλήξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί: αυτό που πρόσεξαν οι πάντες ήταν τα αγόρια με μαύρα παντελόνια και κόκκινα γιλέκα που κουβαλούσαν τα πανέρια με τα λουλούδια, υποκαθιστώντας τις «παραδοσιακές» λουλουδούδες!

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan