Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σε νοσοκομείο του Παρισιού το μοντέλο με την ανορεξία

Ώρες αγωνίας περνούν η οικογένεια και ο σύντροφος της νεαρής καλλονής που πάσχει από νευρική ανορεξία όπως αποκάλυψε πρόσφατα το newsbomb.gr.
Την περασμένη εβδομάδα το μοντέλο που άλλοτε έλαμπε στο χώρο της μόδας και στις πασαρέλες βρίσκεται τώρα με ορούς και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε γνωστό νοσοκομειακό ίδρυμα στο Παρίσι. Η μεταφορά της από την κλινική της Αθήνας έγινε μετά από επιμονή του πατέρα της. Ήθελε η κόρη του να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που να έχει απόλυτη εμπειρία σε αυτές τις περιπτώσεις και να παρέχει και μετέπειτα φροντίδα.....

Η ψυχολογική στήριξη και η παρακολούθηση από τους γιατρούς και πέρα από το στάδιο των ορών είναι το στοίχημα αυτού του κλινικού ιδρύματος ενώ, αφού η κοπέλα σταθεί στα πόδια της θα μπει σε πρόγραμμα επανένταξης ελεγχόμενη πάντα από ομάδα γιατρών.
Η ίδια η νεαρή, που σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να δει μόνο μια φίλη της πριν αναχωρήσει για το Παρίσι της ζήτησε να μην αναλωθούν σε δηλώσεις και σχόλια γιατί αυτό την στενοχωρεί. Ήδη την προηγούμενη βδομάδα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης της κατάστασής της, η ίδια και η οικογένειά της δέχθηκαν πολλά τηλεφωνήματα που τους ρωτούσαν αν το ανορεκτικό μοντέλο είναι αυτή.
«Θα γίνω καλά και μετά θα μιλήσω για όλα τα στάδια που πέρασα πριν φτάσω στο τελευταίο και θέλω να βοηθήσω τα νεά κορίτσια να μην πέσουν στα ίδια.» Αυτά είπε στην αγαπημένη της φίλη εστεμμένη και αυτή, που προσπαθεί να βρίσκεται κοντά της, τις δύσκολες ώρες που περνά το νεαρό μοντέλο.
 
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan