Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επιμένει ελληνικά…


Επιμένει ελληνικά…
Περισσότεροι από 300.000 Έλληνες αγόρασαν το βιβλίο της. Σχεδόν η μισή Ελλάδα είδε τη μεταφορά του μυθιστορήματος της στη μικρή οθόνη από το Mega.


Η Βικτόρια Χίσλοπ δεν είναι Ελληνίδα. Όμως αυτή τη στιγμή είναι, ίσως, από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της χώρας μας. Βέβαια, όταν βρισκόταν στην Κρήτη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και έγραφε «Το νησί», ουδείς ήξερε ποια είναι....

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος, από την Αγγλία που βρίσκεται η Βρετανίδα συγγραφέας, «κλείνει το μάτι» στους Έλληνες και δηλώνει ότι η χώρα μας θα είναι και πάλι το «σκηνικό» στο τρίτο κατά σειρά βιβλίο της.

«Κανένας στην Κρήτη δεν είχε ιδέα ότι γράφω το βιβλίο. Ήμουν απλά μια τουρίστρια που πήγε κι έφυγε όπως πολλοί Άγγλοι. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι Έλληνες θα διαβάσουν κάποτε το βιβλίο μου», αποκαλύπτει.

Σε ερώτηση πού θα πάει φέτος διακοπές, υπονοώντας ότι θα αποτελέσουν έμπνευση για το τρίτο της βιβλίο, η Βρετανίδα συγγραφέας απαντά: «Αυτό το καλοκαίρι το πέρασα στην Ελλάδα…, οπότε ορίστε η απάντησή σας».
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan